06-22-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اریکسون:این برزیل می تواند به فینال برسد
سون گوران اریکسون، سرمربی تیم ملی ساحل عاج از عملکرد تیم ملی برزیل پس از پیروزی 1-3 این تیم مقابل شاگردانش تعریف و تمجید کرد.
اریکسون در پایان دیدار دیشب گفت:« فکر می کنم که برزیل می تواند تا فینال رقابتها پیش برود.آنها به خوبی دفاع می کنند و حمله فوق العاده ای نیز دارند.کسب نتیجه پیروزی مقابل آنها بسیار دشوار است. برزیلی ها بسیار منسجم هستند و به ویژه در خط دفاعی فوق العاده ظاهر می شوند.ما یکشنبه چند اشتباه داشتیم و آنها به بهترین نحو از این اشتباهات بهره بردند..برزیلی ها خیلی خیلی خوب هستند.»
این مربی سوئدی بخش بیشتری از صحبتهایش را به تمجید از شاگردان دونگا پرداخت.اریکسون ادامه داد:«آنها چهار بازیکن رو به جلوی خوب به نامهای کاکا، روبینیو،فابیانو و الانو دارند و مایکون، مدافع راست آنها نیز غیرقابل مهار است. برزیلی ها کیفیت فوق العاده ای دارند و در خط دفاعی بسیار منسجم هتسند و ضد حمله برروی دروازه این تیم فوق العاده دشوار است.ولی ما فرصتهای خوبی خلق کردیم..»
او در ادامه در مورد عملکرد بازیکنانش در این دیدار گفت:« واقعا متاسفم..به نظر من ، تیم ما بسیار منسجم بود، اگر به یاد داشته باشید، مقابل پرتغال هم از نظر دفاعی، خیلی خوب کارکردیم ولی مقابل برزیل باید بازی کاملی را به نمایش بگذاری.وقتی بازی 0-3 بود، ما می بایست به گل می رسیدیم و در آن زمان فرصت به ثمر رساندن دو گل را داشتیم.در 5 روز آینده دیدار دیگری خواهیم داشت و در آنجاست که شاید تفاضل گل به کارمان بیاید.»
اریکسون در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به اخراج کاکا گفت:« به نظر من عادلانه بود.آنچه من در تصاویر تلویزیونی دیدم، کارت زرد دوم کاکا به خاطر هل دادن بازیکن ما بود...نمی دانم چرا ولی او بازیکن ما را هل داد.»
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|