نمایش پست تنها
قدیمی 06-22-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اریکسون:این برزیل می تواند به فینال برسد

سون گوران اریکسون، سرمربی تیم ملی ساحل عاج از عملکرد تیم ملی برزیل پس از پیروزی 1-3 این تیم مقابل شاگردانش تعریف و تمجید کرد.

اریکسون در پایان دیدار دیشب گفت:« فکر می کنم که برزیل می تواند تا فینال رقابتها پیش برود.آنها به خوبی دفاع می کنند و حمله فوق العاده ای نیز دارند.کسب نتیجه پیروزی مقابل آنها بسیار دشوار است. برزیلی ها بسیار منسجم هستند و به ویژه در خط دفاعی فوق العاده ظاهر می شوند.ما یکشنبه چند اشتباه داشتیم و آنها به بهترین نحو از این اشتباهات بهره بردند..برزیلی ها خیلی خیلی خوب هستند.»

این مربی سوئدی بخش بیشتری از صحبتهایش را به تمجید از شاگردان دونگا پرداخت.اریکسون ادامه داد:«آنها چهار بازیکن رو به جلوی خوب به نامهای کاکا، روبینیو،فابیانو و الانو دارند و مایکون، مدافع راست آنها نیز غیرقابل مهار است. برزیلی ها کیفیت فوق العاده ای دارند و در خط دفاعی بسیار منسجم هتسند و ضد حمله برروی دروازه این تیم فوق العاده دشوار است.ولی ما فرصتهای خوبی خلق کردیم..»

او در ادامه در مورد عملکرد بازیکنانش در این دیدار گفت:« واقعا متاسفم..به نظر من ، تیم ما بسیار منسجم بود، اگر به یاد داشته باشید، مقابل پرتغال هم از نظر دفاعی، خیلی خوب کارکردیم ولی مقابل برزیل باید بازی کاملی را به نمایش بگذاری.وقتی بازی 0-3 بود، ما می بایست به گل می رسیدیم و در آن زمان فرصت به ثمر رساندن دو گل را داشتیم.در 5 روز آینده دیدار دیگری خواهیم داشت و در آنجاست که شاید تفاضل گل به کارمان بیاید.»

اریکسون در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به اخراج کاکا گفت:« به نظر من عادلانه بود.آنچه من در تصاویر تلویزیونی دیدم، کارت زرد دوم کاکا به خاطر هل دادن بازیکن ما بود...نمی دانم چرا ولی او بازیکن ما را هل داد.»

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید