06-22-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/
وربيك: به حرفم گوش دهند، اسلووني را ميبريم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال استراليا گفت: اگر بازيكنانم به دستورات و نكات تاكتيكي عمل كنند، قادر به شكست اسلووني هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه هرالد، پيم وربيك اظهار داشت: به بازيكنانم در جلسه تئوري كه داشتيم گفتم چنانچه در ديدار با اسلووني به حرفهاي من گوش فرا دهند قادر به شكست اسلووني هستيم.
اين مربي هلندي كه در بازي اول تيمش مقابل آلمان به خاطر باخت 4 بر صفر متحمل انتقادات زيادي شد و حتي تهديد به استعفا كرد، توانست تيمش را در ديدار دوم مقابل تيم ملي فوتبال غنا با ارائه بازي قابل قبول به تساوي يك بر يك برساند. اين نتيجه در حالي ثبت شد كه تيم او حتي يك بازيكن كمتر داشت.
وربيك كه پس از جام جهاني هدايت تيم ملي جوانان مراكش را بر عهده خواهد گرفت، افزود: اگر تمام خواستههاي من در بازي با غنا مورد توجه و اجراي بازيكنان قرار ميگرفت، حتما برنده از زمين خارج ميشديم.
وي ادامه داد: براي بازي با اسلووني برنامه مدوني دارم. فكر ميكنم اگر بازيكنان همت و تلاش كنند و همچون بازي با غنا يكپارچه و متعد باقي بمانند؛ ميتوانيم برنامههاي خود را يك به يك انجام داده و به پيروزي برابر اين تيم برسيم.
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|