06-22-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نگاه روز: حکمرانی آمریکای جنوبی در جام جهانی
تیمهای این منطقه از جهان را می بایست جزو مدعیان اصلی صعود به مراحل بالاتر دانست.تیمهای این منطقه تنها 4 گل دریافت کرده اند
سایت گل- شاهد برگزاری اولین دوره از رقابتهای جام جهانی در قاره آفریقا هستیم و برخلاف توقع همگان تیمهای این قاره نتوانسته اند در تورنمنتی که به میزبانی آفریقای جنوبی برگزار می شود، چندان موفق ظاهر شوند.
پس از نمایش قابل توجه تیمهای آسیایی ، به ویژه در دور اول رقابتها که با پیروزی ژاپن و کره جنوبی مقابل حریفانشان و نمایش قابل قبول کره شمالی در مقابل برزیل همراه بود، در دور دوم تنها ژاپن توانست نماینده خوبی برای آسیایی ها باشد.هر چند که نتیجه نهایی دیدارش چندان جالب توجه نبود.
با این وجود آسیایی ها در این دوره از تورنمنتها تا حدودی شگفتی ساز بودند ولی اکنون تمام نگاه ها به عملکرد تیمهای آمریکای جنوبی در جام جهانی متمرکز است؛ تیمی هایی که می توان از آنها به عنوان آماده ترین تیمهای حاضر دراین رقابتها یاد کرد.
برزیل، آرژانتین و شیلی دور سوم این رقابتها را با شش امتیاز آغاز می کنند و پاراگوئه و اروگوئه نیز در گروه های خود شانس زیادی برای صعود به دور بعد دارند. تیمهای این منطقه تاکنون ده دیدار را برگزار کرده اند که با 8 پیروزی و دو تساوی همراه بوده و بدین ترتیب می توان تیمهای لاتین را فرمانروایان جام جهانی دانست
این تصادفی نیست
بسیار سخت است که بخواهیم این برتری و درخشش را اتفاقی بدانیم. تمام تیمهای لاتین حاضر در جام جهانی نمایش قابل قبولی را در خط دفاعی شان به اجرا گذاشته اند و البته ازبازیکنان بزرگی نیز در خط حمله شان بهره می برند.
هم اکنون نام ایگواین و فورلان در صدر جدول گلزنان رقابتهای جام جهانی دیده می شود و این هم اصلا اتفاقی نیست.
ایوان سامورانو، ستاره سالهای نه چندان دور باشگاه مادریدی در حال حاضر در آفریقای جنوبی است و در تلویزیون شیلی به کارشناسی می پردازد.
او در صحبتهایی در این رابطه گفت:«کاملا واضح است که فوتبال آمریکای جنوبی هر بار بااعتبار تر از قبل می شود. برزیل و آرژانتین همواره در جمع مدعیان هستند و اکنون به روشنی می بینیم که فوتبال لاتین قدرتمندتر از همیشه در جام جهانی می درخشد… باید به سبک فوتبال این تیمها نیز توجه کرد. پاراگوئه با سه مهاجم بازی می کند و آرژانتین با سیستم 4-1-2-3 فوتبالی تماشایی را ارائه می دهد.»
آمار و ارقام نیز حق را به سامورانو می دهند. تیمهای منطقه آمریکای جنوبی تا پایان دور دوم رقابتهای جام جهانی و در ده دیدار برگزار شده، 18 گل به ثمر رسانده اندو تنها 4 بار دروازه هایشان را باز شده دیده اند
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|