06-23-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سارکوزی آنری را به کاخ الیزه فرا خواند
ستاره باشگاه بارسلونا تنها چند ساعت پس از شکست و حذف تیم ملی کشورش با هواپیمای اختصاصی از آفریقای جنوبی به پاریس رفت.
سایت گل- نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه می خواهد تا در زودترین زمان ممکن در جریان آنچه در اردوی تیم ملی کشورش در رقابتهای جام جهانی رخ داد قرار بگیرد.
طبق اعلام رادیو آر.ام سی. نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه از تیری آنری دعوت کرد تا صبح روز پنجشنبه در کاخ الیزه حاضر شود تا توضیحاتی را در مورد مسائلی که پس از اخراج نیکلا آنلکا در اردوی این تیم رخ داد ارائه کند.
در حالی که در پایان دیدار فرانسه مقابل آفریقای جنوبی، هم تیمی های آنری در هتل محل اقامتشان استراحت می کردند، آنری بلافاصله به فرودگاه رفت تا با هواپیمایی اختصاصی خود را به فرانسه رسانده و برای دیدار با سارکوزی آماده کند
مطبوعات فرانسوی در گزارشهای خود به این نکته اشاره کرده اند که با حذف تیم ملی این کشور از گردونه رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی و برکناری ریموند دومنک دوره ای در فوتبال فرانسه به اتمام خواهد رسید..."ناکام ترین دوره تاریخ فوتبال فرانسه"
البته طبق گزارش روزنامه اکیپ، جریمه هایی برای بازیکنان شورشی فرانسه درنظر گرفته شده و البته به نظر می رسد که تعدادی از مقامات مسئولان فدراسیون فوتبال فرانسه نیز از سمتهای خود برکنار خواهند شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|