06-24-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چند خبر از حاشیه جام جهانی 2010
براساس اعلام كمیته داوران فیفا ، تیم داوری الغمدی عربستانی ، حسن كامرانی فر از ایران و المرزوقی از امارات تا پایان جام جهانی قضاوتی نخواهد داشت.
به گفته سخنگوی كاخ الیزه ، ساركوزی رییس جمهور فرانسه قرار است در جلسه ای با تیری آنری مهاجم با سابقه این تیم مشكلات تیم ملی فرانسه را در جام جهانی پیگیری كند . همچنین گفته میشود به زودی كمیته ای در فرانسه برای بررسی دلایل شكست تحقیر آمیز فرانسه در جام جهانی تشكیل خواهد شد .
...
رادومیر آنتیچ سرمربی تیم ملی فوتبال صربستان درپی شكست تیمش مقابل استرالیا گفت : ما شایسته حضور در دور دوم بودیم اما داور با گرفتن یك آفساید اشتباه این بخت را از ما گرفت ، هرچند مهاجمان ما نیز در گلزنی خوب عمل نكردند . فوتبال همین است و جزئیات كوچك برنده را مشخص می كنند.
...
ماتیاژ كك - سرمربی تیم اسلوونی پس از باخت به انگلیس گفت : متاسفانه حذف شدیم اما هنوز هم قادر به هضم ماجرا نیستم چون ما بخت صعود به دور بعد را داشتیم . زمانی كه متوجه شدم امریكا در ثانیههای پایانی گل زده - به معنای بیرحم بودن فوتبال پی بردم.
...
باب برادلی - سرمربی تیم آمریكا نیز پس از صعود در ثانیه های پایانی گفت : سرشار از خوشحالی هستم و احساس غرور میكنم.
...
و ..... رباح سعدان - سرمربی تیم الجزایر گفت : با غرور حذف شدیم و سر خود را بالا گرفتیم. هدف اصلی ما رضایت مردم بود و تصور میكنم با خیالی آسوده به كشورمان برگردیم چرا كه به هر حال در حد خود خوب بازی كردیم.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|