نمایش پست تنها
قدیمی 06-24-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

يكـ روز , يكــ اخبــار " جـام جهـاني 2010 آفريقـا » 22 ژوئـن !
وربيك: به حرفم گوش دهند، صربستـان را مي‌بريم .

پيم وربيک اظهار داشت: به بازيکنانم در جلسه‌ تئوري که داشتيم گفتم چنانچه در ديدار با صربستـان به حرف‌هاي من گوش فرا دهند قادر به شکست صربستـان هستيم.

اين مربي هلندي که در بازي اول تيمش مقابل آلمان به خاطر باخت 4 بر صفر متحمل انتقادات زيادي شد و حتي تهديد به استعفا کرد، توانست تيمش را در ديدار دوم مقابل تيم ملي فوتبال غنا با ارائه بازي قابل قبول به تساوي يک بر يک برساند. اين نتيجه در حالي ثبت شد که تيم او حتي يک بازيکن کمتر داشت.

وربيک که پس از جام جهاني هدايت تيم ملي جوانان مراکش را بر عهده خواهد گرفت، افزود: اگر تمام خواسته‌هاي من در بازي با غنا مورد توجه و اجراي بازيکنان قرار مي‌گرفت، حتما برنده از زمين خارج مي‌شديم.

چا: برنده بازي با نيجريه مي‌شويم

بوم کون‌چا اظهار داشت: با وجود باخت 4 بر يک از آرژانتين، باور دارم بازيکنان‌مان بازي خوبي برابر حريف پرقدرت آمريکاي‌‌جنوبي داشتند. اگر در لحظات پس از گلي که زديم، دقت بيشتري مي‌کرديم بازهم به گل مي‌رسيديم و نتيجه الان کاملا متفاوت بود.
ستاره دهه هفتاد و هشتاد کره‌اي‌ها افزود: به نظرم ما قادر هستيم با 6 امتياز از گروه خود صعود کنيم.

اين چهره57 ساله که فرزندش دوري چا هم اکنون در تيم ملي بازي مي‌کند و يکي از 23 بازيکن تيم خاور‌دوري محسوب مي‌شود، ادامه داد: روحيه و خودباوري نزد بازيکنان ما زياد است. با توجه به برد 2 بر صفر روز اول مقابل يونان قادر هستيم بازي سوم را به نفع خود تمام کرده و راهي دور يک هشتم نهايي شويم.
مصاف کره‌جنوبي و نيجريه ساعت 23 امشب انجام خواهد شد.

سرمربي تيم پرتغال: نمايش فوق العاده اي بود

تيم پرتغال در بازي با تيم کره شمالي توانست با نتيجه پر گل 7 بر 0 از سد اين تيم عبور کند.
"کارلوس کويروش" بعد از بازي گفت: نمايش فوق العاده اي بود و گل هاي زيبايي به ثمر رسيد. ما به لحظاتي مثل اين نياز داشتيم تا انگيزه و اعتماد به نفسمان بالاتر برود.
وي با وجود اين برد پر گل در مورد شانس پرتغال در مراحل بعدي کمي با احتياط صحبت کرد و افزود: هنوز چيزي را نبرده ايم. بايد به صعود به مراحل بعدي فکر کنيم و براي هر بازي آماده شويم.
اين مربي که در ترکيب تيم پرتغال مقابل کره شمالي نسبت به بازي با ساحل عاج چهار تغيير ايجاد کرده بود، اظهار داشت: با توجه به نوع بازي کره اي ها که در ديدارهاي دوستانه و همچنين مقابل برزيل ديده بوديم، بايد اين گونه بازي مي کرديم. اما مهمترين چيز اين بود که بازيکنان نهايت تلاش خود را براي تيم انجام دادند.

هيتسفلد: داور باعث شد امتياز نگيريم

اوتمار هيتسفلد پس از بازي با شيلي که منجر به باخت يک بر صفر شاگردانش شد، لب به شکايت گشود و اظهار داشت: اين حرف من نيست بلکه همه کارشناسان و همکاران‌ آن را نيز تاييد مي‌کنند که در يک دوره جام‌جهاني بهترين داوران بايد حضور داشته باشند؛ حتي داوراني که در ليگ هاي بزرگ فعال هستند نه اين که داوراني که در حاشيه هستند فرصت حضور بيابند.

اين مربي بزرگ با بيان اين جملات عملکرد خليل الغمدي،‌داور عربستاني بازي يارانش که يکي از کمک‌هايش حسن کامراني‌فر از ايران بود، را زير سئوال برد.
وي معتقد است در بازي روز گذشته داور در لحظه دريافت گل و همچنين اخراج بازيکن تيم او، دچار اشتباه شد.

در اين ديدار که در حضور 34 هزار نفر در ورزشگاه نلسون ماندلا انجام گرفت، مارکوس گونزالس در دقيقه 75 براي شيلي تک گل بازي را زد که مورد پذيرش داور قرار گرفت. اين در حالي است که بنا به اعلام کارشناسان داوري، حسن کامراني‌فر همانند ديدار مکزيک و فرانسه در بازي ديروز هم به خوبي پرچم زد و در لحظه گل شيلي به درستي عمل کرد.

داور عربستاني دردقيقه 31 والون بهرامي،‌بازيکن سوئيس را از زمين اخراج کرد و به سه بازيکن تيم اروپايي و شش بازيکن تيم برنده کارت زرد نشان داد.

هيتسفلد در اين باره گفت: نحوه قضاوت کادر داوري منطبق با اصول و قوانين موجود نبود. ازدست داور بسيار عصباني هستم. چون باعث بي‌امتياز شدن تيم من شد.حالا با اين نتيجه ما 4 روز فرصت داريم تا به اوضاع و احوال خود سرو سامان ببخشيم. من به آينده تيمم بسيار خوش‌بين هستم و معتقدم مقابل هندوراس مي‌توانيم خوب نتيجه بگيريم.
سوئيس اينک با 3 امتياز بخاطر برد مقابل اسپانيا از شرايط قابل توجهي براي صعود برخوردار است.

ويا: شكست مقابل سوئيس ما را هم‌قسم كرد

داويد ويا پس از ديدار اسپانيا برابر هندوراس که به برتري 2 بر صفر نماينده اروپا انجاميد اظهار داشت: شکست در بازي اول باعث شد که احساس خطر کنيم. قبل از بازي هم قسم شديم که شکست بازي برابر سوئيس را جبران کنيم که خوشبختانه اين اتفاق رخ داد.
وي افزود: خوشحالم که 2 گل براي اسپانيا زدم اما ناراحتم که پنالتي را خراب کردم. در طول زندگي ورزشي ام پنالتي هاي زيادي زدم که تبديل به گل شد اما نمي دانم چرا ضربه ام به بيرون رفت. اين پنالتي از دست رفته روي عملکردم تاثير بدي گذاشت و در طول بازي فکر مي کردم اگر گل مي شد هت تريک کرده بودم.
ويا در پايان گفت: اينجا جام جهاني است و مسابقات روز به روز سخت تر مي شود. اميدواريم با پيروزي در بازي آينده گام مهمي براي موفقيت در دور دوم برداريم.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید