06-24-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دومنک با پریه را دست نداد
ریموند دومنک، سرمربی تیم ملی فرانسه، خداحافظی جالبی با نیمکت مربی گری تیمش نداشت. او در آخرین دیداری که برروی نیمکت تیم ملی فرانسه قرارداشت، هدایت تیمش مقابل آفریقای جنوبی را عهده دار بود و تیمش دراین دیدار مغلوب میزبان جام جهانی شد و خروسها از مرحله گروهی رقابتهای جام جهانی حذف شدند.
بدتر از آن، رفتار زشت و نادرست سرمربی خروسها بود. در پایان این دیدار کارلوس آلبرتو پریه را، سرمربی تیم ملی آفریقای جنوبی برای دست دادن به نزد ریموند دومنک رفت ولی دومنک از دست دادن با این مربی برزیلی امتناع ورزید و در ادامه تنش کوچکی میان این دو نفر رخ داد.
مربی برزیلی از مربی فرانسوی توضیح خواست ولی دومنک توضیحی را ارائه نداد.در کنفرانس خبری پایانی بازی نیز خبرنگاران از دومنک در این رابطه توضیح خواستند و مربی فرانسه پاسخی برای این سوال نداشت. در حالی که خبرنگاران در این رابطه سوال کردند، دومنک گفت:« سوال دیگری نیست؟» و مجبور شد تا در مقابل مقاومت خبرنگاران سه بار این جمله راتکرار کند.
دومنك در كنفرانس مطبوعاتي: فرانسه نمرده است
ريمون دومنك سرمربي تيم ملي فرانسه حالا بار سنگيني از نفرت هموطنانش را به دوش خواهد كشيد. فرانسه در بازي امروز يك تيم مستاصل و درمانده بود كه بعد از دست دادن انرژي مثبت خود با وجود اميدهايي كه براي صعود داشت موفق به كسب امتياز در اين بازي نشد با اين حال ريموند دومنك از نمايش تيم ده نفرهاش تقدير كرد.
او در پايان چند سال كار با تيم ملي فرانسه با خاطراتي تلخ تيم ملي را ترك ميكند.
دومنك گفت:« بازيكنان من در آخرين بازي با غرور جنگيدن و اين همان چيزي بود كه او ميخواست:«آنها بزرگي قلبهايشان را نشان دادند حقيقاً جنگيدن و با روحيه و غرور نمايش دادند، اين همان چيزي بود كه من دنبالش ميگشتم.»
او همچنين خطاب به هواداران گفت:«ما انرژي بسياري را به هدر داديم حالا زمان مقصر پيدا كردن نيست. يك جمله براي مردم فرانسه؟ فقط ميتوانم بگويم كه بسيار غمگينم. اين تيم پتانسيل بزرگي داشت و من براي جانشين خودم آرزوي موفقيت ميكنم.»
او ادامه:«من عاشق تيم فرانسه هستم اين تيم نمرده است و تا ابد ادامه خواهد داد.»
اما در حالي كه دومنك سعي ميكرد دل مردم فرانسه را به دست بياورد بسياري از هواداران فرانسه در اين بازي آفريقاي جنوبي را تشويق كردند، آنها بعد از گلهاي بافانا بافان يك صدا به تشويق اين تيم پرداختند و بازيكنان تيم ملي كشورشان را مسخره كردند. اين بدترين پايان ممكن براي نايب قهرمان دوره گذشته بود كه هرگز اين فاجعه را از ياد نخواهد برد حالا همه منتظر ادامه مجادلات هستند تا حقيقت اصلي از زير آب بيرون بيايد.
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|