06-24-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
حاشیه نگاری خبرنگار گل از شکست ایتالیا-اشکهای ایتالیایی در الیس پارک
خبرنگار بخش ایتالیایی سایت گل روایت خود را از الیس پارک به رشته تحریر درورده است. این جملات کلمات او در حین بازی ای هستند که با شکست و حذف ایتالیا به پایان رسید
طرفداران اسلواکی از نیمه اول راضی هستند و مطمئن هستند میتوانند ایتالیا را ببرند.
*مربی اسلواکی به دلیل مصدومیت بازیکنش مجبور به تعویض میشود. کمیل کوپونک به میدان میآید. او در لیگ کشورش بازی میکند، در تیمی به نام اسپارتاک ترناوا.
* طرفداران ایتالیا نام آندرهآ پیرلو را صدا میزنند و میخواهند لیپی او را به میدان بفرستد.
* پیرلو به میدان میآید. ورزشگاه منفجر میشود، انگار ایتالیا گل زده باشد. او آخرین امید بسیاری از طرفداران آتزوری است.
* به نظر گل ایتالیا صحیح میرسید، اما داور آن را مردود اعلام کرد. پس از چنین رویدادهایی بحث در زمینه استفاده از فناوری در فوتبال بالا خواهد گرفت.
* طرفداران در الیس پارک در هر موقعیتی انتظار گل دارند. آنها هنوز حس میکنند داور در حقشان ظلم کرده است.
* 53412 نفر به ورزشگاه آمدهاند و نصف بیشترشان با گل دوم اسلواکی حیرتزده شدهاند.
* گتوزو با دست بسته ایستاده و به کناره نیمکت تکیه کرده. بوفون روی یخچال آب نشسته است. نیمکت ایتالیا باید خیلی داغ باشد.
* جایگاه غربی پر از ترانههای اسلواک است. پرچمهای این کشور به اهتزاز درمیآید و طرفداران آماده جشن هستند.
* طرفداران ایتالیا هنوز کمی امید دارند. آنها میخواهند دروازهبان اسلواکی اخراج شود.
هیچ کس روی نیمکت ایتالیا آرام و قرار ندارد. صدای تیک تیک ساعت شنیده میشود.*
*گل اسلواکی مانند گل یئوم کی هون مقابل آرژانتین بود. توپ را روی پای مخالفش آورد و روی فرصتی عالی گل زد.
*لیپی به سرعت تونل را طی میکند!!
*چقدر خوب که شنا بلدم، وگرنه در اشکهای ایتالیاییهای حاضر در الیس پارک غرق میشدم. چه مسابقهای بود. اسلواکها جشن میگیرند و سکوها پر از تماشاگران این تیم است که باورشان نمیشود قهرمان دنیا را بردهاند.
* ایتالیاییها بسیار ناامید شدهاند. تعداد زیادی از آنها در هر سه بازی به ورزشگاه آمدند و رنگ حتی یک برد را هم ندیدند. در کیپتاون، نلسپرویت و حالا ژوهانسبورگ ورزشگاهها را پر کرده بودند، اما چه پاداشی گرفتند؟
* از لیپی بپرسید آیا میخواهد با هواپیمای خصوصی به ایتالیا برگردد؟ یا میخواهد مرد باشد و با مردم روبرو شود، مردمی که فریبشان داد و حالا با گوجههای گندیده منتظرش هستند؟
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|