نمایش پست تنها
قدیمی 06-24-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پخش مستقیم بازگشت لشگر شکست خورده-سارکوزی آنری راتحت الحفظ به الیزه برد

اين تيم در بدترين شکل ممکن در بازيهاي جام جهاني شرکت کرد و استقبال بسيار سردي که روز پنجشنبه در فرودگاه بورژه در حاشيه شمالي پاريس از آن شد، و پخش مستقيم اين صحنه، نشان دهنده نمايي از انتقادهاي شديدي است که در روزهاي اخير در سطوح سياسي و عمومي از آن شده بود.

سایت گل - بازيکنان تيم ملي فوتبال فرانسه پيش از ظهر امروز درحالي به پاريس بازگشتند که تنها تعدادي از نيروهاي پليس و چند خبرنگار به استقبال انان رفته بودند.
اين تيم در بدترين شکل ممکن در بازيهاي جام جهاني شرکت کرد و استقبال بسيار سردي که روز پنجشنبه در فرودگاه بورژه در حاشيه شمالي پاريس از آن شد، و پخش مستقيم اين صحنه، نشان دهنده نمايي از انتقادهاي شديدي است که در روزهاي اخير در سطوح سياسي و عمومي از آن شده بود.

تيم ملي فوتبال فرانسه نه تنها در جام جهاني امسال در افريقاي جنوبي بازيهاي بدي را با کسب فقط يک امتياز ارائه داد، بلکه حاشيه هايي را آفريد که به اليزه نيز کشيده شد.
البته در اين ميان رييس جمهوري فرانسه در اقدامي بي سابقه براي ديدار با "تي يري هانري" که گفته مي شود خود تقاضاي ديدار با رييس جمهوري کرده است، خودرويي ويژه با نيروهاي پليس را به فرودگاه فرستاد.

رفتارهاي زننده تيم ملي فرانسه در افريقاي جنوبي دولت را نيز به تشکيل نشستي در اليزه به رياست شخص رييس جمهوري ناگزير ساخت تا اين مسائل را از نزديک دنبال کند.

سارکوزي بعد از اين نشست که چهارشنبه شب انجام شد اعلام کرد در نظر دارد در ماه اکتبر سال جاري ميلادي يک نشست عمومي براي بررسي اوضاع ورزش در فرانسه برگزار کند و از دولت نيز خواسته است تا بر امتيازهاي مالي اعضاي تيم ملي فرانسه نظارت داشته باشد.

در اين نشست فرانسوا فيون نخست وزير، روزلين باشلو وزير ورزش و جوانان و راما ياد وزير مشاور در امور ورزشي شرکت داشتند.

بنا بر گزارشها، نمايندگان حزب حاکم يو.ام.پ. فرانسه نيز خواستار تشکيل کميسيون تحقيق درباره آنچه فاجعه افريني تيم ملي فوتبال فرانسه خواندند شده اند.

اين نمايندگان که يکي از انان نيز معاون رييس مجلس است، ناکارامدي فدراسيون فوتبال فرانسه و رفتارهاي زننده "دومنک" را به شدت به باد انتقاد گرفتتد و همچنين خواستار مجازات براي اعضاي تيم ملي فوتبال اين کشور شدند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید