
06-25-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
/همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/
سرمربي ژاپن پس از صعود به مرحله يك هشتم نهايي: صعود كافي نيست، بايد در مراحل بعد نيز موفق عمل كنيم
اول از همه بايد بگويم كه هنوز به هدفمان نرسيده ايم. صعود از گروه بسيار شيرين و لذت بخش است اما هنوز به هدف نهايي مان دست پيدا نكرده ايم.
سرمربي تيم ملي ژاپن پس از راه يابي به مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي گفت: حضور در بين 16 تيم نهايي جام جهاني تنها هدف ما در اين مسابقات نبود و بايد تلاش خود را انجام دهيم تا در مراحل بعدي نيز موفق عمل كنيم.
تاكشي اوكادا در نشست خبري بعد از بازي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اول از همه بايد بگويم كه هنوز به هدفمان نرسيده ايم. صعود از گروه بسيار شيرين و لذت بخش است اما هنوز به هدف نهايي مان دست پيدا نكرده ايم. بايد در مراحل بعدي هم موفق باشيم تا نشان دهيم كه صعودمان از اين گروه دشوار اتفاقي نبوده است.
اوكادا با تمجيد از تلاش و جنگندگي بازيكنانش گفت: بازيكنان امروز بسيار آماده بودند و با اينكه فشار زيادي را از سوي دانمارك حس ميكردند به خوبي از عهدهي اين بازي مهم و سرنوشتساز برآمدند.
سرمربي ژاپن در ادامه افزود: تيم ما خصوصيتي دارد كه هيچ تيم ديگري در آفريقاي جنوبي از آن برخوردار نيست. تيم ما 23 بازيكن دارد كه همگي با هم يكدل و متحد هستند و براي پيروزي تيم تلاش مي كنند. اين همدلي و اتحاد عامل اصلي موفقيت تيم ماست.
اوكادا ادامه داد: در بازي امشب هم بازيكنان با تمام وجود به ميدان رفتند و حتي يك لحظه هم براي خودشان بازي نكردند و اين مسالهي بسيار مهمي است كه به آن افتخار مي كنم.
در ديگر ديدار اين گروه هلند در ديدار همزمان با نتيجه 2 بر يك از سد كامرون گذشت و با امتياز كامل به عنوان تيم نخست راهي دور بعد شد. دانمارك با سه امتياز و كامرون بدون امتياز هم با قرار گرفتن در ردههاي سوم و چهارم از صعود به مر حله يك هشتم نهايي بازماندند
در مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي تيم ژاپن هشتم تيرماه در پرتوريا ببه مصاف پاراگوئه خواهد رفت.
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|