06-28-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اظهار نظر بازيكنان آلمان پس از برد انگليس
مولر در پايان مسابقه گفت: اکنون هدف بزرگمان را دنبال ميکنيم. من در هر حال در ويترين افتخاراتم يک جاي خالي خواهم داشت. روي گل سوم خوششانس بودم. خوشبختانه زاويهي درستي را انتخاب کردم. هميشه به خودم ميگويم هيجانزده نشو.
ميروسلاو کلوزه ديگر بازيکن گلزن بازي عصر يکشنبه در شهر بلوم فونتين هم گفت: از دقيقه نخست بازي در جريان مسابقه بوديم. سرسخت بوديم و شايسته اين پيروزي.
لوکاس پودولسکي ديگر گلزن بازي هم گفت: مهمترين بازيها همواره خاص هستند. اکنون بازيهاي دور حذفي است. از همين رو آلمان هميشه حاضر و آماده است. ما از دفاع تا حمله عملکرد خوبي را نشان داديم و در اين سطح هم با شايستگي به پيروزي رسيديم. ميدانيم که ميتوانيم و ميخواهيم سه بازي ديگر را هم در جام انجام بدهيم.
باستين شواين اشتايگر بازيکن خط مياني آلمان هم گفت: ما امروز تاکتيک خوبي داشتيم. هر کس سهمي داشت. ما در دفاع هم بخوبي ايستادگي کرديم. در خط مياني توپهاي زيادي را از آن خود کرديم و سپس فرصتهاي خوبي را هم به دست آورديم. بديهي است که اين بازي براي مسابقهي بعدي به ما اعتماد به نفس ميدهد. شايد اين بازي برابر آرژانتين باشد. مکزيک هم تيم بدي نيست.
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|