06-28-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
زیدان:آرژانتین مجهزترین تیم برای قهرمانی
زین الدین زیدان، اسطوره سالهای نه چندان دور تیم ملی فرانسه در صحبتهایی اعلام کرده که تیم ملی آرژانتین مجهزترین تیم برای قهرمانی در رقابتهای جام جهانی است؛ البته زیدان احتمال درخشش پدیده ای جدید در جام را رد نمی کند...
زی زو در گفتگو با فیفا در پاسخ به پرسشی در مورد بهترین تیم برای فتح جام جهانی گفت:« شاید الان زود باشد ولی دوست دارم که از آرژانتین نام ببرم.این تیم نه فقط به خاطر پتانسیل تهاجمی اش، بلکه به این دلیل که تیمی است که هیچ فرصتی را از دست نمی دهد، از تمام ابزارهای لازم برای قهرمانی برخوردار است.آرژانتین در خط دفاعی کاملا منسجم است و گلهای زیادی را دریافت نمی کند.»
او در تمجید از آرژانتین ادامه داد:«البته تیمهای دیگری در این رقابتها هستند که باید از آنها نیز ترسید و می توان شاهد وقوع سورپرایزهایی در این رقابتها باشیم.»
زیدان: بازیها پرگل تر و جام جهانی جذاب تر می شود
این روزها انتقادات زیادی به رقابتهای جام جهانی آفریقای جنوبی وارد است.بسیاری از کارشناسان معتقدند که تیمهای حاضر در این رقابتها با محافظه کاری فراوانی به میدان می آیند و بازیهای کم گل از جذابیت این رقابتها کاسته است. مربیان تیمها از ترس حذف ، ریسک نمی کنند و این از کیفیت و جذابیت بازی ها کم می کند.
زین الدین زیدان، اسطوره فرانسوی دنیای فوتبال معتقد است که اوضاع به همین منوال نخواهد ماند و با شروع فاز بعدی رقابتها و آغاز مرحله یک هشتم نهایی، تیمها از این حالت خارج شده و با جسارت بیشتری بازی خواهند کرد.
زی زودر صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که گرچه ارائه بازی تدافعی بر رقابتهای جام جهانی سایه افکنده ولی باید امیدوار بود که در فاز دوم این رقابتها اوضاع بهتر شود. زی زو گفت:« نمی توانم بگویم که این سبک بازی را دوست دارم. در رقابتهای جام جهانی اشتیاق زیادی برای تماشای بازیهای زیبا وجوددارد و تابه امروز زیاد چنین چیزی را ندیده ایم.»
زی زو ادامه داد:« چطور بگویم...در جریان دیدارهای مرحله گروهی تیمها نمی خواهند که گلهای زیادی را دریافت کنند و از همین رو اصلا ریسک نمی کنند..آنها بیشتر از حمله به دفاع می پردازند ولی فکر می کنم از مرحله بعد، بازیها به نحو دیگری دنبال شود.»
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|