نمایش پست تنها
  #1883  
قدیمی 06-28-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

فرانس بکن بائر اسطوره فوتبال آلمان که زماني سرمربيگري تيم ملي اين کشور را نيز برعهده داشت، دليل عملکرد ضعيف انگليسي ها در جام جهاني 2010 را خستگي آنان دانست.

به گزارش روز پنجشنبه به نقل از پايگاه اطلاع رساني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، هرچند که بکن بائر حدود دو هفته پيش از نحوه بازي انگليسي ها انتقاد کرده بود ولي اخيرا به دنبال توجيه بازي آنها بوده و اعلام کرده است که عملکرد ضعيف انگليسي ها بيشتر به خاطر اين است که بازيکنان اين تيم خسته هستند.
بکن بائر در همين خصوص گفت: "انگليسي ها کمي خسته به نظر مي رسند و اين امر هم يک دليل قابل قبول دارد چرا که بازيکنان ليگ برتر انگليس مجبور هستند بازي هاي بيشتري نسبت به بوندس ليگا انجام دهند؛ بنابر اين هنگاميکه به تورنمنت حساسي چون مسابقات جام جهاني و يا مسابقات جام ملت هاي اروپا پامي گذارند، خستگي آنان کاملا مشهود است."
اسطوره فوتبال آلمان در ادامه با اشاره به وضعيت جسماني بازيکنان تيم ملي فوتبال کشورش، گفت: "بازيکنان ما بر عکس بازيکنان انگليس در وضعيت مناسب جسماني قرار دارند."
وي در عين حال خاطر نشان کرد که ما به انگليسي ها احترام مي گذاريم اما هيچ ترسي از آنان در بازي بعدي نداريم.
تيم هاي ملي فوتبال انگليس و آلمان در مرحله يک هشتم نهايي رقابتهاي فوتبال جام جهاني آفريقاي جنوبي، روز يکشنبه ششم تيرماه جاري برابر هم صف آرايي خواهند کرد.
__________________________________________________ ____________________________
جدال تاريخي دو برادر در جام جهاني فوتبال

تيم هاي ملي فوتبال آلمان و غنا در حالي شب گذشته ار گروه چهارم رقابت هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به مصاف يکديگر رفتند، که دو برادر براي اولين بار در تاريخ فوتبال جام هاي جهاني، روبروي يکديگر ايستادند.

به گزارش روز پنجشنبه به نقل از پايگاه اينترنتي غنا وب، "کوين پرينس بوآتنگ" و برادر ناتني وي "جرومي بوآتنگ" شب گذشته به عنوان اولين خويشاونداني که در يک جام جهاني مقابل يکديگر ايستاداند، نام خود را در تاريخ فوتبال به ثبت رساندند.
اين دو برادر شب گذشته در حالي مقابل يکديگر قرار گرفتند که کوين پرينس براي تيم ملي غنا در نقش يک بازيکن مياني و جرومي در تيم آلمان در نقش يک دفاع چپ، ظاهر شدند.
کوين پرينس که از يک مادر آلماني و از يک پدر غنايي در کشور آلمان متولد شده بود، هرچند که در رده هاي پايين تر سني در مجامع بين المللي فوتبال براي تيم ملي آلمان بازي کرده بود ولي بعد تصميم گرفت که در عرصه هاي بين المللي فوتبال در سنين بزرگسالان براي تيم ملي غنا ، فوتبال بازي کند.
از طرف ديگر جرومي برادر ناتني کوين پرينس، به قدري با شور و اشتياق در آلمان به فوتبال پرداخته است که حتي بعد از آن خطايي که کوين پرينس در چارچوب فينال رقابت هاي جام حذفي باشگاه هاي انگليس ميان دو تيم پورتموث و چلسي ، بر روي ميشائيل بالاک آن خطاي نابخشودني را انجام داد، تصميم گرفت که با برادر خود قطع ارتباط کند.
گفتني است که ميشائيل بالاک آلماني پس از خطايي که کوين پرينس بوآتنگ بر روي وي انجام داد، حضور در رقابت هاي جام جهاني 2010 را از دست داد.
____________________________________-------------------------__________________________________
کابوس ووووزلا بر تن ويمبلدون هم لرزه انداخت

به دنبال آغاز رقابت هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي و ظهور پديده جديد ووووزلا، کابوس اين شيپور گوشخراش بر تن ويمبلدون هم لرزه انداخته است.

به گزارش روز پنجشنبه به نقل از نشريه نيويورک پست، مقامات برگزار کننده مسابقات ويمبلدن که صداي گوشخراش ووووزلاها را از راه دور و از مسابقات جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي شنيده اند، از بيم آنکه مبادا اين پديده جديد که روند استفاده از آن در سراسر جهان در حال گسترش است، به مسابقات ويمبلدون هم راه يابد، تصميم گرفته اند در زمان برگزاري مسابقات تنيس، از ورود هرگونه وسيله اي به نام ووووزلا يا هرچيزي که صدايي شبيه به آن را توليد مي کند به داخل ورزشگاه هاي محل برگزاري مسابقات، جلوگيري کنند.
به همين خاطر مسولان برگزار کننده مسابقات تنيس ويمبلدون اعلام کرده اند که استفاده از ووووزلاها در تمامي ورزشگاه هاي محل برگزاري مسابقات تنيس، ممنوع است.
سخنگوي ويمبلدن در همين خصوص گفت: "از منظر گوشخراش بودن صداي ووووزلاها، اين ادوات مي توانند تا حد بسيار زيادي حواس تنيس بازان و حتي تماشاچيان را پرت کند و به همين خاطر ما فکر مي کنيم که هواداران مسابقات تنيس، علت تصميم اتخاذ شده را در خصوص ممنوعيت استفاده از آنها در حين مسابقات تنيس، درک کنند."
از طرف ديگر از آنجاييکه معمولا مسابقات تنيس ويمبلدون همزمان با مسابقات فوتبال جام جهاني و يا مسابقات فوتبال جام ملت هاي اروپا همزمان مي شود، به همين خاطر مسولان برگزار کننده مسابقات ويمبلدون اعلام کرده اند که از پخش تصاوير مربوط به بازي هاي جام جهاني در نمايشگر هاي بزرگ نصب شده در ورزشگاه هاي تنيس، معذور هستند.
__________________________________________________ __________________________
وزير شوخ ايتاليايي مجبور به عذرخواهي شد

رم - اومبرتو بوسي" وزير اصلاحات ايتاليا که تيم ملي کشورش را متهم به خريد بازيکنان تيم مقابل کرد، پس از واکنش فدراسيون فوتبال اين کشور عذرخواهي کرد.

به گزارش روز پنجشنبه ، اظهارات سناتور "اومبرتو بوسي" و به تمسخر گرفتن تيم ملي فوتبال اين کشور پس از تساوي در دو بازي در جام جهاني، با واکنش فدراسيون فوتبال ايتاليا مواجه شد.
وي گفت که تيم ملي فوتبال ايتاليا در مسابقه بعدي و در مقابل تيم اسلواکي در جام جهاني 2010 که در آفريقاي جنوبي برگزار مي شود برنده مي شود اما اين برد شرط دارد.
وي با حالت تمسخر آميزي عنوان کرد: ايتاليا بازي بعدي عليه تيم ملي اسلواکي را خواهد خريد و خواهيد ديد که دو تا 3 بازيکن اسلواکي در مسابقه بعدي - امروز پنجشنبه - در تيم ما بازي خواهند کرد.
اين اظهارات بوسي باعث شد تا فدراسيون فوتبال ايتاليا از خود واکنش نشان دهد .
اين فدراسيون در بيانيه اي کوتاه ضمن توهين آميز خواندن اظهارات بوسي، اعلام کرد : بوسي از حد خود خارج شده است.
وزير اصلاحات ايتاليا به دنبال مشاجرات بوجود آمده در تماس تلفني با خبرگزاري رسمي ايتاليا - آنسا - گفت: من از تيم ملي معذرت مي خواهم و فکر مي کنم در بازي با اسلواکي پيروز خواهد شد.
وي در توجيه اظهارات تمسخرآميز خود عليه تيم ملي که باعث آزرده شدن بسياري از مردم اين کشور شد، افزود: من فقط يک شوخي کردم اما بعدا اين مشاجرات بوجود آمد. از اين پس مراقب خواهم بود و شايدبهتر باشد اصلا شوخي نکنم چرا که اگر اين شوخي جدي گرفته شود چنين اوضاعي بوجود مي آيد، به هر حال من از تيم ملي عذرخواهي مي کنم و فکر مي کنم که تيم ما جام جهاني را تصاحب خواهد کرد.
"اينياتسيو لاروسا" وزير دفاع و هماهنگ کنننده حزب ملت آزادي در واکنش به اين سخنان گفت: اظهارات بوسي در خصوص تيم ملي بويژه در باره خريدن بازي با اسلواکي، بسيار نامناسب است. اما خوشبختانه معلوم شد که تنها يک شوخي بود.
حزب پيوند شمال به رهبري اومبرتو بوسي که از جمله متحدان اصلي دولت راست گراي ميانه ايتاليا است، گرايشات جدايي طلبانه داشته و همواره جهت استقلال شمال اين کشور مبارزه مي کند و تاکنون چندين بار حتي پرچم و سرود ملي را نيز زير سوال برده است.
__________________________________________________ ___________________
فرانسه با دستان هانري صعود کرد با اشتباهات دومنک حذف شد

تيم ملي فرانسه با نمايش ضعيف و دور از انتظار در مرحله مقدماتي رقابتهاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، وداعي تلخ و زودهنگام از اين رقابتها داشت.

تيم ملي فرانسه که در مرحله مقدماتي رقابتهاي جام جهاني 2010 در گروه اول قرار داشت، با کسب فقط يک امتياز بدترين نتيجه را در مدت حضورش در ادوار مختلف رقابتهاي جام جهاني کسب کرد.
اين تيم ابتدا در اولين ديدار برابر اروگوئه به تساوي بدون گل دست يافت، در دومين ديدار با نتيجه 2 بر صفر مغلوب مکزيک شد و در آخرين ديدارش در مرحله مقدماتي با حساب 2 بر يک بازي را به تيم آفريقاي جنوبي واگذار کرد تا تنها با کسب يک امتياز در انتهاي جدول رده بندي گروه خود قرار بگيرد.
تيم ملي فرانسه براي اينکه به رقابتهاي جام جهاني صعود کند در مرحله حذفي به مصاف تيم ايرلند رفته بود که در آن ديدار تيري هانري با کمک دستان خود پايه گذار گل برتري تيمش شد و تيم ملي فرانسه با اين گل به رقابتهاي جام جهاني صعود کرد.
اکثر کارشناسان و حتي علاقمندان به فوتبال، فرانسه را به دليل به ثمر رساندن اين گل، لايق حضور در جام جهاني نمي دانستند و اين گل مدتها زبانزد مفسران و علاقمندان به فوتبال در سراسر دنيا بود.
به هر ترتيب تيم ملي فوتبال فرانسه به رقابتهاي جام جهاني راه يافت اما در اين جام مشخص شد که اين تيم مشکلات فراواني دارد و مهمترين آن مربوط به ريموند دومنک سرمربي اين تيم بود.
دومنک نه تنها نتوانست در سه بازي مرحله مقدماتي با ترکيب و سيستم خوب وارد رقابتها شود، بلکه پايه گذار اختلافات نيز در اردوي تيم ملي بود.
نيکلا آنلکا يکي از مهاجمان تيم ملي فرانسه پس از دومين ديدار تيمش برابر مکزيک با دومنک درگير شد و بعد از نيز مجبور به ترک اردوي تيم خود شد.
آنلکا در ديدار اول که به عنوان مهاجم ثابت بازي مي کرد بسيار ضعيف ظاهر شده بود و همگان انتظار داشتند که دومنک سرمربي تيم، هانري را وارد زمين کند، اما اين مربي کم توان با لجاجت خود، پايه گذار حذف زودهنگام تيم ملي کشورش شد.
با توجه به اينکه تيم ملي فرانسه در اين دوره از رقابتها از داشتن بازيکنان موثر و خلاق محروم بود اما بار ديگر دومنک از موجودي تيم نيز استفاده نکرد که شايد همين موضوع يکي از دلايل حذف زودهنگام اين تيم باشد.
قبل از آغاز جام جهاني اکثر فوتبالدوستان و علاقمندان به تيم ملي فرانسه بر روي هانري و ريبري حساب ويژ ه اي باز کرده و معتقد بودند که اين دو بازيکن نقش موثري در صعود تيم ملي فرانسه به مرحله بعدي رقابتها خواهند داشت، اما سرمربي لجوج اين تيم در دو ديدار اول به هانري بازي نداد و ريبري نيز به دليل مشکلات موجود در تيم، همانند اکثر بازيکنان تيمش ضعيف و به دور از انتظار ظاهر شد.
البته ضعف مفرط ريبري و اکثر بازيکنان تيم ملي فرانسه دلايل زيادي مي تواند داشته باشد که در اين بين بايد سرمربي، با درايت و توان خود اين مشکلات را به حداقل مي رساند و به تيم روحيه مي داد.
اما در عمل نه تنها دومنک کاري براي تيم ملي فرانسه انجام نداد بلکه مشکلات اين تيم را نيز زيادتر کرد و با ترکيب هاي ناهمگون و ايجاد اختلافات، پايه گذار اصلي حذف زودهنگام تيم ملي فرانسه شد
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید