نمایش پست تنها
  #1908  
قدیمی 06-28-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

مواردی که شاید در مورد جام جهانی نمیدونستید(بسیار جالب)

جادوی داخلی: هیچ مربی خارجی‌ای نتوانسته تیمی را در جام جهانی به قهرمانی برساند. این فال نیکی برای مربیان غنا، پاراگوئه، شیلی و انگلیس نیست، ضمن آن که ساحل عاج، سوییس، هندوراس، آفریقای جنوبی، کامرون و استرالیا هم تا این جای جام با مربیان خارجی حذف شده‌اند.



دوره بیست ساله: اروگوئه که فاتح اولین دوره تاریخ جام جهانی است، آخرین کشوری بود که به جام جهانی 2010 راه یافت و دلایل بسیاری برای خوش‌بینی به ادامه حضور این تیم در جام جهانی امسال وجود دارد. هر چه باشد، طبق سنتی دیرین هر 20 سال به اوج می‌رسد و عالی کار می‌کند. آنها در سال‌های 1930 و 1950 قهرمان جام جهانی شدند، در مکزیک 1970 به نیمه‌نهایی رسیدند و در جام جهانی 1990 ایتالیا به مرحله یک‌هشتم نهایی راه یافتند، دستاوردی که همین حالا هم به آن رسیده‌اند. آنها یک چیز دیگر را هم باید به فال نیک بگیرند، این که تنها تیمی که در 16 دیدار پیش از جام جهانی 2010 توانسته بودند در جام‌های جهانی ببرند، تیمی نبود جز کره جنوبی که در سال 1990 تسلیم آنها شد.



ماجرای خانوادگی: جو خانوادگی در آفریقای جنوبی به شدت بالاست و این موضوع خود را در زمین نشان می‌دهد و بسیاری از تیم‌های حاضر در آن سهیم هستند. باب بردلی و پسرش مایکل، مربی و بازیکن آمریکا هستند. اسلوواکی هم دو ولادیمیر وایس دارد، یکی که پدر است و مربی تیم است، و یکی که پسر است و در خط میانی بازی می‌کند. ولادیمیر وایس پدر هم پسر یک ولادیمیر وایس دیگر است که ملی‌پوش سابق چکسلواکی بود.

در غنا هم نام آندره آیف به چشم می‌خورد، که پسر آبدی پله، اسطوره فوتبال این کشور است. خاویر هرناندس، گل‌زن مکزیک مقابل فرانسه هم پسر خاویر، بازیکن سابق این تیم است که در جام جهانی 1986 بازی می‌کرد. او نوه توماس بالکازار هم هست که می‌داند گل زدن به فرانسه چه حسی دارد؛ او در برد سه بر دو مکزیک مقابل فرانسه در جام جهانی 1954 گل‌زنی کرده است.

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید