وضعيت سينماي ايران امروز خندهدار است !
مراسم اكران خصوصي فيلم كيفر به كارگردان حسن فتحي صبح امروز در پرديس سينماي ملت با حضور
هنرمندان سينما و منتقدين و خبرنگار رسانهها برگزار شد.
حسن فتحي كارگردان اين فيلم با ابراز خوشحالي از برگزاري اين مراسم گفت: اتفاقاتي كه بر سر اين فيلم آمده
است خيلي غيرواقعي است و من آنقدر اين اتفاقات غيرواقعي شده است كه من به آنها ميخندم و امروز وضعيت
سينماي ايران و اين فيلم نيز خندهدار است احساس ميكنم سينماي ايران به شرايطي رسيده است كه ميگويم اگر
تراژدي پايان يابد اميدي آغاز ميشود.
فتحي با اشاره به مخالفت خود با اكران اين فيلم بدينصورت گفت: من مخالف اكران اين فيلم به اين شكل بودم و
دوست نداشتم اين فيلم اينگونه اكران شود البته تهيهكننده دلايلي دارد كه ميتوان از خود وي پرسيد.
فتحي با برشمردن جريانهاي حاكم بر سينماهاي ايران افزود: امروز دو جريان بر سينماي ايران حاكم شده است
يك سينماي تجاري و آسانگير كه دوست دارد همهچيز را سطحي و نازل ارائه كند فيلمهايي كه در 15 روز
ساخته ميشوند و نخنما و كليشهاي هستند از جمله اين سينما هستند.
وي ادامه داد: دسته دوم سينماي دولتي است كه دولت از آن حمايت ميكند كف اين حمايتها 800 ميليون تومان
و حداكثر آن به ميليارد ميرسد در اين ميان سينماي مستقل به عنوان جريان سوم سينما كه هم دوست دارد به مخاطب
آن احترام بگذارد و هم رضايت مخاطب خاص را برآورده كند تنها مانده است سينمايي كه ميتواند شاخص سينماي
ايران باشد وضعيت اسفناكي دارد.
فتحي با اشاره به روند ساخت فيلم كيفر افزود: در اين فيلم ما كمكاري نكردهايم دو ماه فيلمبرداري و 700 ميليونتومان
هزينه شده است در حالي كه با وضعيت بخش بعد اكران نامناسب و تبليغات نامناسب تصور نميكنم حتي يكششم هزينه فيلم نيز بازگردد.
در اين مراسم هنرمنداني همچون محمد رحمانيان، احمدرضا معتمدي و جمعي ديگر از هنرمندان سينما و تلويزيون حضور داشتند.
ویرایش توسط nae : 06-29-2010 در ساعت 12:31 PM
|