نمایش پست تنها
قدیمی 06-29-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

- مجتبی جباری و آرش برهانی دو بازیکن استقلال قرارداد خود را در هیات فوتبال به ثبت رساندند.

- مهدي فتحي‌زاده، مدافع چپ تيم فوتبال دسته اولي اتكاي گلستان پس از مذاكره با مسئولان صباي قم و توافقات نهايي با قراردادي 3 ساله به اين تيم پيوست.

- اكبر ميثاقيان با توافق با مسئولان باشگاه شهرداري تبريز قرارداد خود را با اين تيم تمديد كرد. تيم شهرداري تبريز فصل گذشته در ليگ دسته اول بدون باخت و با اقتدار به ليگ برتر صعود كرد.

- جواد رحيمي، كاپيتان تيم فوتبال دسته اولي اتكاي گلستان پس از مذاكره با مس كرمان و توافقات نهايي با قراردادي 2 ساله به اين تيم پيوست. تا كنون نبي الله باقري‌ها از پرسپوليس، ارشاد يوسفي از صبا، كيوان امرايي و محمد منصوري از ذوب آهن به عنوان سهميه ليگ برتري به اين تيم پيوسته‌اند.

- مهدی زارعي مدافع چپ تيم تربيت يزد كه سه سال براي تيم ذوب آهن اصفهان در ليگ برتر بازي كرده بود با تيم راه‌آهن شهرري به توافق رسيد و به اين تيم پيوست.

- ميثم آقايي كه فصل گذشته هفت گل را براي تيم دسته اولي شن سا به ثمر رسانده بود با قراردادي دو ساله به تيم فوتبال راه آهن شهرري پيوست. همچنين صادق براهاني بازيكن خط مياني اميدهاي استقلال تهران نيز به تيم راه آهن شهرري پيوست.

- مجتبي جباري عصر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران، قرارداد خود را به مدت دو سال با تيم استقلال تمديد كرد. آرش برهاني نيز با حضور در هيات فوتبال قرارداد خود را با استقلال به مدت 2 سال تمديد كرد.

- رسول خطيبي امروز با حضور در باشگاه تراكتورسازي با اين تيم قرارداد داخلي يك ساله را امضا كرد.

- مسعود همامي، شهرام گودرزي و وريا غفوري بازيكناني هستند كه امروز با تيم شهرداري تبريز قرارداد 2 ساله اي را امضا كردند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید