اوکادا: متاسفم..من نگذاشتم شاگردانم پیروز شوند
تاکشی اوکادا، سرمربی تیم ملی ژاپن در صحبتهایی اعلام کرد که مسئولیت شکست تیمش مقابل پاراگوئه در ضربات پنالتی و حذف از گردونه رقابتهای جام جهانی را برعهده می گیرد.
ژاپن پس از تساوی بدون گل در مجموع 120 دقیقه دیدار، در ضربات پنالتی مغلوب پاراگوئه شد و از راهیابی به مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام جهانی بازماند.
اوکادا سرمربی آبی پوشان در پایان این دیدار گفت:« متاسفانه این من بودم که به شاگردانم اجازه ندادم که پیروز شوند.وقتی فکر می کنم که به عنوان یک مربی چه کارهایی می توانستم انجام دهم و به کارهایی که در عمل انجام دادم می اندیشم، به این نتیجه می رسم که می توانستم بیش از این برروی پیروزی تیمم تاکید کنم...فکر می کنم که به اندازه کافی برروی حمله کردن شاگردانم پافشاری نکردم.»
اوکادا معتقد است که نباید حسرت خورد و در این موردادامه داد:«فکر می کنم که بازیکنانم بسیار خوب بازی کردند و اصلا نباید حسرت بخوریم...باز هم تاکید می کنم..ما باید تهاجمی تر از اینها بازی می کردیم ولی اکنون نباید حسرتی بخوریم...ما از اینکه ژاپنی هستیم احساس غرور می کنیم و نماینده خوبی برای آسیا بودیم و تا آخرین نفس برای موفقیت جنگیدیم.»
ایگواین: موفقیت تیم مهمتر از آقای گلی است
گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتین گفته به دنبال کسب کفش طلا نیست و چنین افتخاری مقابل قهرمانی جام جهانی هیچ است.
بازیکنان دارند برای دیدار مرحله یکچهارم نهایی مقابل آلمان آماده میشوند و ایگواین گفته که حضور در جام جهانی تجربهای بسیار پربهاست.
این ستاره رئال مادرید در کنار داوید ویا از اسپانیا و روبرت ویتک از اسلواکی با چهار گل در صدر لیست گلزنان جام قرار دارد، هر چند که ویتک در جام حضور نخواهد داشت. او میگوید: «به آقای گلی نمیاندیشم. حقیقت این است که بودن در میان گلزنان برتر جام جهانی رضایتبخش است، اما اگر به هدفمان نرسیم این هیچ سودی نخواهد داشت. هدف من این است که پس از فینال خوشحال باشیم.»
او درباره جام جهانی میگوید: «رویای من به حقیقت پیوسته، رویایی که از کودکی داشتهام و با آن بزرگ شدهام. حضور در جام جهانی با پیراهن کشورم تجربهای بسیار گرانبهاست. این که خانواده من هم در کنار من هستند آن را ویژهتر ساخته. یدانم که به دلیل تلاشهایم و کاری که در باشگاه انجام دادم این جا هستم، و چون همیشه مطمئن بودم که اگر رویای خود را دنبال کنم به آن خواهم رسید.»
آرنه فریدریش: مارادونا بازیکن و مربی بیهمتایی است
آلمان در مرحله یکچهارم نهایی جام جهانی به مصاف آرژانتین میرود. آرنه فریدریش، مدافع آلمان منتظر این بازی است. این مدافع هرتا برلین به ویژه از رویارویی با دیهگو آرماندو مارادونا خوشحال است: «او جذابیت بسیاری دارد و ستارهای محض است. هم به عنوان بازیکن و هم حالا به عنوان مربی، بیهمتاست. او از دید من بهترین فوتبالیست تاریخ است و این عنوان را حفظ خواهد کرد. این که حالا فرصت آن را یافتهایم که خود را به صورت غیرمستقیم با او مقایسه کنیم اتفاقی عالی است. اگر تیم او را ببریم هم که عالیتر میشود!»
فریدریش ادامه میدهد: آرژانتین مدعی قهرمانی است. با مقایسه یک به یک آنها بازیکنان بهتری دارند و لیونل مسی و کارلوس توز بازیکنان بسیار بزرگی هستند. اما باید راه حلهای خلاقانهای داشته باشیم. ما به عنوان یک تیم به هم نزدیک هستیم و نشان دادهایم میتوانیم پایاپای هر تیمی بازی کنیم.»
کریس: از کاه کوه نسازید؛ حرف بدی درمورد کئیروش نگفتم
کریستیانو رونالدو، کاپیتان تیم ملی پرتغال در صحبتهایی در مورد انتقاداتی که در پایان دیدار تیم ملی کشورش مقابل اسپانیا روانه مربی تیمش نمود، اظهار نظر کرده است.
ستاره باشگاه مادریدی در پایاین این دیدار به این نکته اشاره کرد که شکست تیمش در پی ساختارنامناسب پرتغال بوده و دراین رابطه گفت:« زمانی که گفتم که باید دلیل شکست را از مربی تیم بپرسید، تنها به این دلیل بود که کارلوس کئیروش در کنفرانس خبری حاضر بود وخبرنگاران می توانستند توضیحات او را بشنوند و به علاوه من هم در شرایط خوبی برای توضیح دادن آنچه که رخ داده است، نبودم.»
کریس در ادامه به این نکته اشاره کرد که از حذف پرتغال از رقابتهای جام جهانی به شدت عصبانی شده و گفت:« هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که این حرفهای ساده و کلمات بدون اهانت و سالم، می تواند تا این حد جنجال آفرینی کند. پس من از شما می خواهم که به دنبال مسائلی که وجود ندارند، نباشید... هیچ مشکلی در این میان وجود ندارد.»
کریس ادامه داد:« من بسیار ناراحتم و حق دارم در ناراحتی ام تنها باشم...من عصبانی هستم ..به شدت عصبانی ام و واقعا ناامیدم.»
ژابی آلونسو: پاراگوئه را جدی بگیریم
ژابی آلونسو ستاره تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرده که قرمز پوشان پس از پیروزی مقابل پرتغال که مجوز صعود به مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی را در اختیارآنها قرار داد، اصلا نباید پاراگوئه را دست کم بگیرند.
سه شنبه شب،داوید ویا تک گل اسپانیارا وارد دروازه ادواردو کرد و با همین گل بود که اسپانیا توانست با پشت سر گذاشتن پرتغال به دور بعدی رقابتها راه یابد.اکنون آلونسو به خوبی می داند که همان طور که عبور از سد پرتغال سخت بود، تیمش باید پاراگوئه را نیز کاملا جدی بگیرد
آلونسو در صحبتهایی در کنفرانس خبری پایانی بازی گفت: « ما در انتظار بازی سختی هستیم. ما در دیدار مقابل پرتغال توانستیم به این گل برسیم و این مهمترین نکته برای ما بود. اکنون می بایست با جدیت تمام خود را برای دیدار مقابل پاراگوئه آماده کرده و اصلا نباید حریف را دست کم بگیریم.»
آلونسو در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به شرایط فیزیکی اش گفت:« پس از آنکه پایم پیچ خورد، حالم خوب شده است و خوشبختانه به خوبی تمرین می کنم و به بازی می پردازم واز این بابت بسیار خوشحالم.»