07-01-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مهاجم تيم فوتبال آرژانتين: جام را از دست نخواهم داد
مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: براي كسب جام نوزدهم در آفريقاي جنوبي شب و روز تلاش خواهم كرد و به راحتي آن را از دست نخواهم داد.
كارلوس ته وز در گفت و گو با خبرنگاران حاضر در كمپ تيم ملي آرژانتين، افزود: قهرماني در اين جام را خيلي دوست دارم و نخواهم گذاشت كسي آن را از من بگيرد.
وي اظهار داشت: هر شب بالا بردن جام به بالاي سر را در روياهايم ميبينم و دوست دارم اين روياها به تحقق بپيوندد.
ته وز گفت: در نوك حمله بازيكناني داريم كه توانايي رقم زدن نتيجه بازي را دارند و از اين امتياز خود به نحو مطلوب استفاده خواهيم كرد.
وي با بيان اينكه آرژانتين از شانس بيشتري نسبت به تيم آلمان جهت كسب عنوان قهرماني در اين بازي برخوردار است، اضافه كرد: در اين بازي، بازيكنان بزرگ نتيجه بازي را تعيين خواهند كرد و چون تيم ملي آرژانتين تركيبي از بازيكنان بزرگ و مطرح دنياست پس شانس بيشتري براي صعود به دور بعدي و قهرماني در جام دارد.
ديدار تيمهاي آرژانتين و آلمان در مرحله يك چهارم رقابتهاي فوتبال جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي روز شنبه هفته آينده برگزار ميشود و برنده اين بازي در مرحله نيمه نهايي با برنده بازي اسپانيا و پاراگوئه ديدار مي كند.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|