نمایش پست تنها
قدیمی 07-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

گزارش از اردوی سه شیرها: سیگار و مشروبات الکلی پس از حذف

روزنامه سان عکسی اختصاصی را از اردوی انگلیسی ها منتشر کرده که در این تصویر که توسط لدلی کینگ گرفته شده، لنون، رایت فیلیپس، دفو، گلن جانسون، داوسون و وارناک دیده می شوند.

سایت گل- روزنامه سان انگلیس در وب سایت خود عکسی اختصاصی را منتشر کرده که در آن تصویری از تعدادی از بازیکنان تیم ملی انگلیس مشاهده می شود. این عکس ساعاتی پس از شکست تحقیر آمیز انگلیس مقابل آلمان در هتل محل اقامت سه شیرها در آفریقای جنوبی گرفته شده و تعدادی از بازیکنان مشغول استعمال سیگار و نوشیدن مشروبات الکلی هستند.

انتشار این عکس جنجال فراوانی را در انگلیس داشته است. این عکس را لدلی کینگ گرفته و آن را از طریق موبایل برای هم تیمی هایش ارسال کرده است و در کنار این عکس نوشته: زمان رفتن به خانه و بعد هم زمان تعطیلات

در این تصویر آرون لنون، بازیکنان تاتنهام درحال سیگارکشیدن است و شان رایت فیلیپس، دفو، گلن جانسون، داوسون و وارناک نیز در انتظار دریافت سیگا از او هستند.

روزنامه سان در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که در روی میز مقابل این بازیکنان مشروبات الکلی نیز دیده می شود.طبق این گزارش، این عکس ساعاتی پس از دیدار مقابل آلمان گرفته شده.

در این گزارش می خوانیم:« زمانی که بازیکنان در بار هتل بودند، میلیونها انگلیسی از شکسته شدن رویایشان در جام جهانی عصه دار بودند.»

یکی از خوانندگان این گزارش در روزنامه سان که ازتماشای این عکس و رفتار ملی پوشان انگلیسی به شدت ناراحت و متعجب شده بود، در این رابطه گفته:« خیلی از دوستان من پول زیادی را برای سفر به آفریقای جنوبی و تماشای بازی این شکست خوردگان پرداخت کردند.پس از شکست تحقیر آمیز مقابل آلمان، دست کم انتظار داشتیم که بازیکنان شرمنده باشند و در مورد آنچه اتفاق افتاده اندکی بیندیشند. حالا می بینیم که آنها تنها چند ساعت پس از این شکست مشغول نوشیدن مشروبات الکلی و سیگار کشیدن هستند..آنها غرور ندارند و این مرا به شدت عصبانی کرده است.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید