نمایش پست تنها
قدیمی 07-01-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

يک کارشناس فيفا: برزيلي ها را در فينال ببينيد
گابريل کالدرون کارشناس فيفا و از بازيکنان سابق آرژانتين که اکنون هم سرمربي تيم فوتبال الاتحاد عربستان است، اعلام کرد که برزيلي ها به خوبي درس خود را مي دانند و به همين خاطر بدون شک در فينال جام 2010 حضور خواهند داشت.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني فيفا، کالدرون در همين خصوص گفت: "من در دو جام جهاني در مقابل برزيل حاضر بودم ابتدا در جام جهاني 82 و بعد هم در جام جهاني 90 و به خوبي به ياد دارم که با تيمي پر از مهاجم و قدرت تهاجمي بالا روبه رو شده بوديم."

برزيلي ها در جام جهاني 1982 در اسپانيا، بهترين تيم حاضر در رقابت ها بودند و در جام جهاني 90 در ايتاليا در مرحله يک هشتم نيز بار ديگر با تيم آرژانتين در مقابل آنها قرار گرفتم و به خوبي به ياد دارم مثل طوفان بودند و بايد اعتراف کنم که به مراتب بهتر از ما نيز بودند.

وي در ادامه افزود: برزيلي ها در آن دوره از رقابت ها به حدي خوب بودند که سرمربي تيم ما کارلوس بيلاردو در بين دو نيمه تنها چيزي که به بازيکنان گفت اين بود: "خواهش مي کنم اجازه ندهيد که توپ دست زردپوشان بيافتد.

به هرحال در نيمه دوم آرژانتين موفق شد تا گل هاي ديه گو مارادونا و کلوديو کاني گيا بازي را ازآن خود کند و برزيلي ها را به رغم شايستگي به خانه بفرستد.

کالدرون در ادامه افزود: من همه اين خاطرات را فقط به يک دليل تعريف کردم و آن هم اينکه برزيلي ها درس خود را ديگر ياد گرفته اند و آنها در اين دوره از رقابت ها تيمي را با بهترين سيستم دفاعي روانه ميدان کرده و در عين حال قدرت حمله و تهاجمي خود را نيز حفظ کرده اند.

وي در ادامه تصريح کرد: برزيلي ها همانند دونگا دفاع مي کنند و همانند برزيل حمله مي کنند.

کالدرون در پايان خاطر نشان کرد: سبک بازي برزيلي ها به نوعي است که شما خيال مي کنيد در مقابل آنان بر بازي سوار هستيد و هنگاميکه از اين بابت به شما اطمينان کامل دست داد، در اين لحظه است که آنان از هر روزنه اي براي نفوذ استفاده مي کنند و بازي را از دست حريف خارج مي کنند و به همين خاطر است که من به جرات مي گويم آنها عزم خود را جزم کرده اند تا در فينال اين دوره از رقابت ها حضور داشته باشند و هيچ شکي در اين خصوص وجود ندارد.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید