نمایش پست تنها
قدیمی 07-02-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

گزارش کامل از کنفرانس مطبوعاتی دونگا:فیفا پول بلیط کرایوف را می دهد!

سایت گل- دونگا سرمربی برزیل ساعتی پیش در مصاحبه با خبرنگاران جملاتی آکنده از طنز به سوالات و البته انتقادات پاسخ داد:

درباره زمین بازی
هنوز فرصت دیدن زمین را نداشته‌ام. دو نکته مهم درباره بازی وجود دارد: زمین و توپ. امیدوارم که زمین برای بازی بازیکنان خوب باشد. اگر زمین خوب باشد بازیکنان می‌توانند کفش‌ها را بپوشند و به میدان بروند. این که بتوانیم در زمین قدم بزنیم کافی نیست. بازیکنان برزیلی دوست دارند به زمین بروند و توپ را در آن به حرکت درآورند. راه رفتن با کفش تنیس و پوشیدن کفش فوتبال با هم فرق دارد.

درباره اشتباهات
همه ما اشتباه می‌کنیم. حتی کارهایی که انجام دادم را شاید می‌شد به روش بهتری انجام داد. یک اشتباه من که دیگر تکرارش نمی‌کنم خواندن مطبوعات بود. من دیگر هیچ روزنامه‌ای نمی‌خوانم!

درباره رقیبان
وقتی رقیب برای بازی کردن به میدان می آید، مسابقه بهتری برگزار می‌شود. اگر فضا برای بازی داشته باشیم دیدار بهتر خواهد شد.
درباره کرایوف (که گفته بود حاضر نیست برای تماشای بازی برزیل پول بلیط بدهد)
چندین بازی هست که او می‌تواند تماشا کند. او می‌تواند هر دیداری را که دوست داشت انتخاب کند. بی‌تردید فیفا به او بلیط می‌دهد و او نیازی ندارد پول بلیط را از جیبش بپردازد. من هم پولی برای بلیطها نمی‌پردازم. من کار ارزان‌تر را انجام می‌دهم، در خانه می‌مانم و بازی‌ها را از تلویزیون می‌بینم!

درباره بهبود الانو (که گفته می‌شد پزشک تیم در تشخیص مشکل او اشتباه کرده)
یک نفر در برزیل، می‌نشیند و گزارشی می‌نویسد بدون آن که بداند چه اتفاقی افتاده. روند بهبود او طبیعی است. باید از پزشک تیم دفاع کنیم؛ او تجربه بسیاری دارد. فیزیوتراپ هم همین طور، بسیاری از بازیکنان به برزیل مسافرت می‌کنند تا با کمک او بهبود یابند.

درباره فلیپه ملو
او حالش خوب است و خوب تمرین کرده. مشکل الانو جدی تر است و باید درمان ویژه‌ای روی او انجام شود و می بایست مدت بیشتری منتظر بماند. پیش‌بینی دقیقی نداریم، اما امیدوارم هر چه سریع‌تر برگردد.

جابولانی و باد
جابولانی مانند توپی است که چرم دور آن را باز کرده‌اند و تنها با قسمت داخلی آن بازی می‌کنند. اگر باد بوزد بازی کمی مشکل‌تر خواهد شد.

درباره آن ضربه پنالتی مقابل هلند که در جام 1998 گل کرد
آن ضربه تاییدی مجدد برای ضربه سال 1994 در فینال بود. اگر آن را از دست می‌دادم، همه می‌گفتند در سال 1994 خوش‌شانس بوده‌ام. در آن بازی باید اتفاقاتی که در سال 1994 می‌افتاد را دوباره تایید می‌کردیم. در جام 98 قهرمان نشدیم چون دیدارهای بسیار سختی داشتیم. خوشحال بودیم که در جام 98 دوباره با هلند بازی کردیم، آن بازی واقعا تماشایی بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

ویرایش توسط Omid7 : 07-02-2010 در ساعت 09:42 AM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید