نمایش پست تنها
  #2058  
قدیمی 07-02-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

يک مدافع آرژانتين : عملکرد جان تري در برابر آلمان مايه شرمساري بود
اين در حالي است که دميکليس که تيمش روز شنبه در مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني با آلمان روبرو خواهد شد خود پس از اشتباهي که در ديدار با کره جنوبي کرد و با اين اشتباه خود يک گل به اين تيم در مرحله گروهي هديه داد ، مورد حمله مطبوعات آرژانتين قرار گرفته بود.
ولي اين مدافع بايرن مونيخ مي گويد که وي توجه به انتقادها ندارد و معتقد است که عملکرد ضعيف تري در ديدار با آلمان در مرحله يک هشتم نهايي که به شکست تحقير آميز اين تيم با نتيجه چهار بر يک انجاميد صرفا مايه شرمساري بود.
دميکليس در يک کنفرانس مطبوعاتي قبل از مسابقه گفت :" من قوي هستم ولي کسي نيستم که بتواند جور و جفايي را که در حقش مي شود، تحمل کند و لذا هر انتقادي را که از من مي شود، نمي خوانم . "
وي افزود :" من مي دانم که هر وقت تيم خوب بازي مي کند هميشه کساني هستند که دبنال نقطه ضعف مي گردند براي مثال من ، ولي من مي دانم که مي توانم بر اين لحظات بد و ناخوشايند غلبه کنم و اين را با گلزني خود در ديدار با يونان نشان دادم . "
دمکليس گفت :" با توجه به نحوه بازي تري در برابر آلمان ، اگر من جاي تري بودم قادر به بازگشت به کشورم نبودم . "

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید