07-02-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جملات روز-2جولای- کاپیتان غنا: بدون استرس، می خوانیم و می رقصیم
سایت گل-اظهارات افراد در مورد یادآوری خاطره ها، تعریف و تمجیدها و طعنه ها...اینها جواهرات مطبوعات ورزشی هستند. مروری بر جمله های برگزیده روز دوم جولای می اندازیم.
* آپیا ، کاپیتان غنا:« هر چه فشار بیشتری برروی تو باشد ، اوضاعت بدتر می شود. ما تیم ویژه ای هستیم..هیچ استرس و نگرانی ای نداریم..آواز می خوانیم، می رقصیم و می هندیم.»
* کاردوسو پس از به ثمر رساند ضربه پنالتی ای که پاراگوئه را به یک چهارم پایانی رساند:« می دانم که مردم در پاراگوئه مرا زیاد دوست ندارند.امیدوارم که اکنون اندکی بیشتر مرا دوست داشته باشند.»
* ماریو آلبرتو کمپس، مهاجم سابق تیم ملی آرژانتین:«وو ووزلا ها شنیداری بودند و فرانسوی ها دیدنی!»
* یوهان کرایوف، اسطوره فوتبال هلند:« تیم برزیل، تیمی شرم آور است.هرگز حاضر نیستم تا برای تماشای بازی این تیم حتی پول بلیطی پرداخت کنم.»
* یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان با اشاره به دیدار تیمش مقابل آرژانتین.این دو تیم در جام جهانی 2006 با هم بازی کردند و گفته می شد که لمن، دروازه بان آن زمان آلمان برگه ای را در مورد نحوه مهار ضربات پنالتی آرژانتینی ها پنهان کرده بود. لو :« آن زمان یک برگه داشتیم ولی اکنون به یک کاتالوگ کامل نیاز داریم.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|