07-02-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
کنفرانس خبری دونگا: انتظار شکست را نداشتیم
سرمربی تیم ملی برزیل در کنفرانسی خبری درپایان دیدارش مقابل تیم ملی هلند شرکت کرد.
سایت گل- در اولین دیدار مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی هلند موفق شد تا با نتیجه 1-2 از سد برزیل عبور کند.کارلوس دونگا سرمربی تیم ملی برزیل در پایان این دیدار در کنفرانس خبری شرکت کرد.صحبتهای دونگا را در اینجا برای شما منعکس می کنیم:
* بدون شک ما بسیار ناراحت هستیم. اصلا انتظار چنین اتفاقی را نداشتیم.ما به دنبال آن بودیم تا نتیجه بهتری بگیریم ولی می دانستیم که بازی سختی خواهد بود. در نیمه اول شروع خوبی داشتیم ولی در نیمه دوم کار برای ما سخت شد.
* نتوانستیم تمرکزی که در نیمه اول را داشتیم، در ادامه بازی حفظ کنیم.متاسفانه ما نتوانستیم به هدف اصلی مان برسیم ولی همان طور که شما هم گفتید، ما در طول 4 سال اخیر، به نتایج خوبی دست یافته ایم.من احساس غرور می کنم که فرمانده این تیم هستم و مربی گری این بازیکنان را برعهده دارم
* بازی کردن با ده بازیکن در جام جهانی بسیار سخت است. ما در بین دو نیمه گفتیم که داور به شدت تحت فشار بوده است. ولی این بهانه ما نیست
* فرمانده تیم، مسئول است و تمام تصمیماتی که من گرفتم برای منافع سلسائو بود.من به کارهای مطبوعات احترام می گذارم و فکر می کنم ما کاری چندان متفاوت با سایر تیمهای حاضر دراینجا انجام نداده ایم
*در مورد عملکرد ژیلبرتو سیلوا، با توجه به آمار فیفا، باید بگویم که او یکی از منظم ترین بازیکنان تیم است.در مورد کارت قرمزی که ملو دریافت کرد هم باید بگویم که بازیکنان دیگری هم بوده اند که در جام جهانی کارت قرمز گرفته اند . در مورد آینده ام هم پیش از این گفته بودم که ماجراجویی من 4ساله بوده است
* هیچ کسی تیم را برای شکست آماده نکرده بود. بدون شک با روند بازی ،ما بسیار عصبی شدیم و با توجه به تعهدی که بازیکنان تیم ما داشت، بدون هیچ گونه گله ای، کاملا طبیعی است که بازیکنان رقابتهای جام جهانی را به منزله فرصتی برای زندگی شان ببینند.پس آنها در جریان مسابقه عصبی شدند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|