نمایش پست تنها
قدیمی 07-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مروری بر دیدارهای امروز:عصای جادویی مسی، سردرد دروازه‌بان پاراگوئه

سایت گل -آلمان همچنان مجبور است با تیم‌های بزرگ دنیا روبرو شود. آنها شش روز پس از آن که انگلیس را چهار بر یک شکست دادند، مقابل آرژانتینی قرار می‌گیرند که سرشار از انگیزه است.

دو تیم برای ششمین بار روبروی هم قرار می‌گیرند. مهم‌ترین دیدارهای آنها در فینال‌های 1986 و 1990 بوده و آلمانی‌ها با سه پیروزی، یک تساوی و تنها یک شکست اعتماد به نفس بسیاری قبل از این دیدار دارند. آلمان برای پانزدهمین بار پیاپی در مرحله یک‌چهارم نهایی حضور می‌یابد، اما این بار نبردی دشوار با آلبی‌سلسته پیش رو خواهد داشت.

پس از آن که این دو غول میدان را ترک کردند، نوبت به اسپانیای قهرمان اروپا می‌رسد که مقابل تیم سرسخت پاراگوئه قرار بگیرد، تیمی که در این تورنمنت تنها یک گل دریافت کرده. ایتالیا در جام 2006 تا قبل از فینال تنها یک گل خورده بود، اما آیا پاراگوئه می‌تواند به راستی اسپانیا را شکست دهد؟

دیدارها
آرژانتین – آلمان، کیپ‌تاون، 18:30
پاراگوئه – اسپانیا، ژوهانسبورگ (الیس پارک)، 23:00

بازی بزرگ

آرژانتین – آلمان

چهار سال پیش آرژانتین در همین مرحله در ضربات پنالتی به آلمان باخت و حذف شد. حالا این دو تیم بار دیگر به هم برخورده‌اند. البته این بار اوضاع فرق می‌کند و مردان یواخیم لو درکی عالی از یکدیگر پیدا کرده و تماشاگران بی‌طرف را با نمایش جذاب و تهاجمی به سمت خود برده‌اند. آوردن استعدادهای جوان، که نمونه‌های بارز آن مسعود اوزیل و توماس مولر هستند، با حمایت بازیکنان بزرگ‌تر مانند باستین شواین‌اشتایگر و میروسلاو کلوزه ثمر بخشیده است. آنها جوان‌ترین تیم آلمان در جام‌های جهانی در 76 سال گذشته هستند، اما ستاره‌های نوظهور لو کاملا آماده هستند و تجربه بسیاری در باشگاه‌های خود کسب کرده‌اند.

آرژانتین هم با ترکیبی آشنا بازی می‌کند؛ دو هافبک دفاعی خستگی‌ناپذیر خط دفاعی‌شان را پوشش می‌دهند، یک نابغه کوچک‌اندام عصای جادویی‌اش را تکان می‌دهد تا حملات را بسازد و انبوهی از هدف‌گیرهای بااستعداد هم برای حضور در خط حمله رقابت می‌کنند. گیرایی بی‌نظیر دیه‌گو مارادونا را به این ترکیب بیفزایید تا به تیمی جاه‌طلب و بااستعداد برسید که اراده کرده برای بار سوم جام جهانی را بالای سر ببرد و آلمان را تنها یکی از موانع پیش رو می‌بیند.

زیر ذره‌بین

خوسه ویار علیه مهاجمان اسپانیا

زندگی در آفریقای جنوبی تاکنون برای دروازه‌بان پاراگوئه خوب بوده و تنها ایتالیا، مدافع عنوان قهرمانی توانسته دروازه او را باز کند. اما این دروازه‌بان 33 ساله شاید احساس اضطراب داشته باشد، چرا که با چهره‌های آشنایی روبرو خواهد شد. ویار از سال 2008 در دروازه رئال وایادولید قرار گرفته و فصل گذشته مقابل بارسلونا و والنسیا 13 گل دریافت کرده. داوید ویا فصل پیش دو گل به او زد و چابی و پدرو هم مقابل او موفق به گل‌زنی شدند.

این تجربیات احتمالا او را آبدیده ساخته، و به نظر می‌رسد او روز پرمشغله‌ای پیش رو خواهد داشت، آن هم در تیمی که دوست دارد دفاعی مستحکم داشته باشد و به ضدحمله می‌اندیشد. حریف آنها متخصص بازی تک‌ضرب و پاسکاری و حرکت‌های فراوان است و پتانسیل تهاجمی آنها را هیچ تیمی ندارد. فکر کردن به بازی اسپانیا باعث سردرد هر دروازه‌بانی خواهد شد.

آنچه گفتند

«شرطی که با مارادونا بر سر گل‌زنی‌ام بسته بودم را باختم، اما می‌خواهم شرط را برای این بازی نگه دارم و دو برابر کنم!»لیونل مسی، مهاجم آرژانتین
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید