نمایش پست تنها
قدیمی 07-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض ليگ دسته اول - همه همديگر را متهم مي كنند!

بازيكنان و مربيان و مديران ليگ دسته اول همديگر را به فوتبال كثيف متهم مي‌كنند و آب از آب تكان نمي‌خورد. به نظر مي‌رسد همه نسبت به اين اتهامات سنگين بي‌حس شده‌اند

سايت گل - هیاهوی لیگ دسته اول تمامی ندارد. فلاح مدیر عامل برق شیرازاز تبانی سه تیم وحمایت یک مسئول فدراسیون از نفت تهران سخن می گوید وهنوز ردپای گفتارش در حنجره اش پیداست که خادمی کاپیتان کوثر لرستان برگ جدیدی رو می کند ومی گوید همین برق شیراز به من پیشنهاد بی شرمانه ای داد. آنها از من خواستند در مصاف کوثر وبرق پنالتی دقیقه 90را به بیرون بزنم ومبلغ هنگفتی در یافت نمایم.

عابدینی هم از ناپاکی ها حرف می زند واوضاع را می شکافد.مسئولین نساجی هم دست کمی از اینها ندارند فولادنوینی ها هم روایت گر ناپاکی های این پیکارها هستند.

سئوال اینجاست: مگر در آیین نامه انضباطی نیامده که کسی حق ندارد علیه تیم دیگری مصاحبه کند؟رییس کمیته انضباطی آیا این بحث ها را نمی شنود؟ .

به نظر مي‌رسد آش آنقدر شور است كه خان خودش را به كوچه علي چپ زده ... همين هفته پيش بود كه عابديني سرمربي تيمش را به ساخت و پاخت براي تغيير نتيجه به نفع حريفان متهم كرد. اگر اين اتفاق در يك جاي ديگر دذيا افتاده بود، چه مي‌شد؟ به نظر مي‌رسد با افزايش اتهامات و تهمت‌ها، طرفين نسبت به اين جملات تند ضدضربه شده‌اند!
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید