نمایش پست تنها
  #2126  
قدیمی 07-03-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

ارادونا:به دست خدا نياز نداريم

ديگو آرماندو مارادونا اراده الهي را عامل اصلي موفقيت شاگردانش در جام جهاني دانست.




مارادونا درباره عملکرد شاگردانش در آفريقاي جنوبي گفت: امسال به دست خدا نيازي نداريم. زيرا اراده الهي با ماست و باعث موفقيت ما مي شود.

مارادونا پس از گل جنجالي در جام جهاني 1986 که با ضربه دست به ثمر رساند. اين گل را دست خدا ناميده و به اين ترتيب به منتقدانش پاسخ داده بود.

مارادونا در نشست خبري گفت: روز جمعه کودکاني را ديدم که در خيابان به دنبال من بودند. وقتي من را ديدند گفتند "ديه گو" ما مي خواهيم تو قهرمان شوي. مي تواني آرژانتين را به فينال ببري؟ من به آن ها پاسخ دادم. نگران نباشيد. اراده الهي بر اين استوار است که ما امسال موفق شويم.

مارادونا که به شدت احساسي شده بود، ادامه داد: پدرم وضعيت جسماني مناسبي ندارد. اما به من گفته اگر به ديدار پاياني راه پيدا کنم براي تماشاي فينال به آفريقاي جنوبي سفر خواهد کرد. پدرم به من گفت، پسرم همانند سال 1986 حريف را اسير کن.

مارادونا با رد استرس و فشار بر روي بازيکنان گفت: به هيچ وجه اين گونه نيست. البته مردم از ما انتظار دارند که با جام به آرژانتين بازگرديم اما بازيکنان با آرامش کامل به ميدان مي‌روند زيرا مي دانند که از حريف برتر هستند.

مارادونا درباره‌ي وضعيت مسي گفت: مشکل مهمي نيست. کمي سرما خورده بود. هوا هم بسيار سرد بود ترجيح دادم تمرين نکند تا حالش بدتر نشود اما مشکل خاصي وجود ندارد و مي تواند مقابل آلمان به ميدان برود.



ویرایش توسط Omid7 : 07-03-2010 در ساعت 01:25 PM
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید