07-04-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ديه گو مارادونا: به بازيكنانم افتخار مي كنم
سرمربي آلبي سلسته منتقدان مسي را احمق توصيف كرد
سايت گل- ديه گو مارادونا، سرمربي تيم ملي آرژانتين، پس از شكست تحقير آميز 4-0 تيمش مقابل آلمان گفت تيمش تا قبل از اين شكست جام جهاني بسيار خوبي را پشت سر گذاشته بود.
او در كنفرانس مطبوعاتي پايان بازي گفت:" آلمان ها بازي بسيار خوبي انجام دادند. آنها خيلي خوب بازي ما را مورد مطالعه قرار داده بودند. پس از گل اول همه چيز تغيير كرد و ما را شرايط را براي آنها آسان كرديم.
آلمان ها با شيوه اي بازي را آغاز كردند كه پيش از اين از آنها نديده بوديم. ما به آنها اجازه بازي كردن داديم و آنها خيلي خوب از آن استفاده كردند. اما نتيجه نشان دهنده آنچه كه در زمين رخ داد، نيست و به همين دليل غرور من را خدشه دار نمي كند
مي خواهم اين بازيكنان در آينده نشان دهند كه از چه ارزشي برخوردارند و فوتبال آرژانتين دقيقا چيست. به بازيكنانم افتخار مي كنم و از همه آنها تشكر مي كنم. ما به آنچه مي خواستيم نرسيديم اما بايد به راهي كه در پيش گرفته ايم، ادامه دهيم."
مارادونا همچنين در مورد مسي كه بدون زدن حتي يك گل جام را ترك كرد گفت:" او گل نزد اما جام جهاني فوق العاده اي را پشت سر گذاشت. ديدن گريه هاي مسي در رختكن واقعا ناراحت كننده بود. آنهايي كه مي گويند او براي آرژانتين تمام تلاشش را انجام نمي دهد، احمق هستند."
.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|