نمایش پست تنها
قدیمی 07-04-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پايان كار جذاب‌ترين چهره جام جهاني: اديوس ديه‌گو

لحظاتي كه امروز مارادونا تجربه كرد درست مثل بازي فينال جام 90 بود. زماني كه او اسير گيدو بوخوالد مدافع آلماني شده بود كه در تمام بازي به او چسبيد و اجازه كوچك‌ترين فعاليت را به وي نداد

سايت گل ـ حول و حوش دقايق 70 بود وقتي كه آرژانتين گل سوم را هم دريافت كرده بود دوربين روي صورت ديه‌گو مارادونا رفت كه مثل هميشه دو دست خود را به سمت چپ و راست برده بود و با پنجه محكم بازوها را گرفته بود. اما براي اولين‌بار در اين جام، ديه‌گو در موقعيتي بود كه بي‌جلال و جبروت مسابقات قبلي به نظر مي‌آمد، دوربين به سمت صورت او رفت و چشم چپش را با وضوح بيشتري نشان داد، بر اين چشم اشكي نشسته بود و غمي در آن بود كه جگر را مي‌خراشيد؛ اين ديه‌گو مارداوناي جذاب بود. كسي كه حالا ديگر اميدي به ادامه كار در جام نداشت. كسي كه برخلاف هميشه بازي‌هاي جام جهاني بايد خودش را آماده بدرقه‌اي متفاوت با بازيكنان مي‌كرد، بازيكناني كه اگر نصف مارادونا بودند آرژانتين ديگر چه غمي نداشت ...
كساني كه مسي را با مارادونا مقايسه مي‌كردند بايد تغيير عقيده داده باشند، نه ليونل مسي هنوز مانده تا با ستاره‌اي مثل ديه‌گو مقايسه شود. ديه‌گو در جام 90 تيم بي‌ستاره آرژانتين را كول كرد و به فينال برد اما مسي ...
لحظاتي كه امروز مارادونا تجربه كرد درست مثل بازي فينال جام 90 بود. زماني كه او اسير گيدو بوخوالد مدافع آلماني شده بود كه در تمام بازي به او چسبيد و اجازه كوچك‌ترين فعاليت را به وي نداد. بله، آلماني‌ها قبلا هم يكبار مارادونا و شوق بي‌نظيرش را از كار انداختند و اين براي دومين بار بود كه ديه‌گو كم مي‌آورد ...
حالا مردي كه جذابيت جام مديون او بود ما را ترك مي‌كند. كسي كه حتي طرفداران آلمان هم دوست نداشتند شكست خوردنش را ببينند. آديوس ديه‌گو!
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید