نمایش پست تنها
قدیمی 07-04-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نفر به نفر آرژانتين مقابل آلمان: لشكر شكست خورده

سايت گل-اين بدترين بازي آرژانتين در جام جهاني بود كه هرگز از ياد طرفداران فوتبال اين كشور نخواهد رفت. امروز يك فاجعه واقعي به وقوع پيوست. سايت گل عملكرد بازيكنان اين تيم را در اين بازي بررسي مي‌كند

سرخيو رومرو(3 از 10): دروازه‌بان بلندقامت آرژانتيني از همان ثانيه اول بازي متزلزل و نامطمئن بود. او حداقل روي دو گل از 4 گلي كه تيمش دريافت كرد مقصر بود، بي‌ترديد آرژانتين اگر دروازه‌بان بهتري داشت اين چنين تحقير نمي‌شد.

مارتين دميكليس( 2 از 10): دفاع مياني تيم بايرن مونيخ در خدمت هم‌تيمي‌هاي باشگاهي‌اش بود و بارها و بارها مقابل مثلث تهاجمي آلمان تسليم شد. او يكي از بدترين بازيكنان زمين بود.

نيكولاس بورديسو( 3 از 10): اين مدافع كه جانشين والتر ساموئل شده بود به هيچ وجه نمايش خوبي نداشت و ضعف‌هاي دفاعي‌اش بخصوص روي گل سوم آلمان به چشم آمد.

نيكولاس اوتامندي(2 از 10): او هم يكي از بدترين‌هاي ميدان بود كه گل اول آلمان را به دليل يك خطاي نه چندان لازم پايگذاري كرد. اوتامندي نشان داد كه قواره ملي ندارد.

آنخل دي ماريا(5 از 10): او يكي از بازيكنان خوب آرژانتين بود كه در فاز تهاجمي چندين بار دروازه‌ حريف را با خطر مواجه كرد اما در روزي كه شاگردان مارادونا بسيار بد بودند او به تنهايي كاري از پيش نبرد و در نهايت تعويض شد.

خاوير ماسچرانو(4 از 10): چيزي كه از او ديديم خطاهاي پرشمار و ضعف مفرط در نبرد تن به تن مقابل شوآين اشتايگر بود. ماسچرانو به عنوان كاپيتان آرژانتين چيز خاصي نشان نداد.

ماكسي رودريگز(3 از 10): ماكسي يكي از ضعيف‌ترين بازيكنان آرژانتين در طول تورنمنت بود و گزينه عجيب مارادونا براي حضور در بازي مقابل آلمان، او هرگز نمايش خوبي نداشت.

ليونل مسي(3 از 10): ليو حتي سايه‌اي از بازيكن بزرگ و گلزن بارسلونا نيست و مارادونا با تمام تلاشي كه براي او انجام داد نتوانست از وي جانشيني براي خود بسازد. آلماني‌ها با بستن عرض زمين او را خلع سلاح كردند.

كارلوس تبس(3 از 10): تبس پرتلاش بود اما امروز در شرايط خوبي بازي نكرد. او اسير دو مدافع مياني آلمان بود و تكنيك لازم را براي عبور از آنها نداشت.

گونسالو ايگواين(2 از 10): گرچه تصميم داور در نيمه دوم مانع از اين شد كه او با دروازه‌بان حريف تك به تك بشود، اما ايگواين به طور كلي بسيار ضعيف بازي كرد و شايد اگر ميليتو با آن كلاس بازي جاي وي بازي مي‌كرد نتيجه بهتري نصيب آرژانتين مي‌شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید