کریم باقری: فوتبال ایران لیاقت نداشت به جام جهانی برود
هر تیمی هم شرایط خاص خودش را دارد. از من پرسیدی جای ایران در جام جهانی خالی نیست، من هم گفتم نه! چراكه حضور در جام جهانی لیاقت می خواهد که متاسفانه ما نداشتیم.
كاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس تهران با اشاره به عدم حضور تیم فوتبال ایران در رقابت های جام جهانی آفریقای جنوبی گفت: حضور در جام جهانی لیاقت می خواهد كه ما این لیاقت را نداشتیم و به حق نیز در این رقابت های بزرگ شركت نكردیم.
كریم باقری ضمن بیان مطلب فوق افزود: تیم هایی باید در جام جهانی شركت كنند كه لیاقت آن را داشته باشند، طبیعی است وقتی شرایطش را نداریم، نباید انتظار غیر منطقی داشت.
كاپیتان سابق تیم ملی فوتبال كشورمان در پاسخ به این سوال كه آیا تیم كره شمالی
با دریافت ۷ گل از تیم پرتغال، لیاقت حضور در جام جهانی را داشت؟ گفت:ایران چه ارتباطی به کره شمالی دارد؟ آنها کره شمالی هستند و ما ایران. هرتیمی هم شرایط خاص خودش را دارد. از من پرسیدی جای ایران در جام جهانیخالی نیست، من هم گفتم نه، چراكه حضور در جام جهانی لیاقت می خواهد کهمتاسفانه ما نداشتیم.
باقری با اشاره به شایعات اخیر مبنی بر مخالفت علی دایی با تمدید قرادادشگفت: اولا که من روزنامه نمی خوانم که بدانم چه می نویسند یا چهمی گویند. بعد هم برخی همکاران شما در روزنامه های دیگر از بی سوژگی ازاین کارها می کنند. اما در خصوص موضوع فوق هم باید بگویم این سوژه دیگرقدیمی ونخ نما شده، بهتر است بعضی ها سراغ سوژه های جدیدتری باشند.
وی در پاسخ به این سوال كه آیا از این موضوع ناراحت شده ای؟ اظهارداشت: چرا باید نارحت شوم! چند سال قبل هم نوشتند که با استیلی مشکل دارم.این سناریویی است که چند سالی می شود راجع به من طراحی می کنند و دیگربرایم مهم نیست. سوژه های تکراری که نگرانی ندارند! همان طور که گفتم، منروزنامه نمی خوانم. جز مطالب تحلیلی و فنی قوی که نگاهی به آن هامی اندازم.br>وی افزود: مگر باید جواب هر بحثی که مطرح می شود را بدهم. من تمام
تلاش خودم را خواهم کرد تا در داخل زمین و با عملکرد مناسبم، جواب آقایان را بدهم. هواداران هم نباید نگران این شایعات باشند. همان طور که گفتم، به
این موضوعات هیچ اهمیتی نمی دهم. کریم باقری همیشه حرف هایش را بافوتبالاش و درون زمین زده، نه در صفحات روزنامه ها.>وی اشاره به اردوی این تیم در كشور آلمان گفت: شرایط خوبی در اردو حاکم است. یک اردوی کاملا حرفه ای با نظم و انضباط خاص برگزار می شود که پایه گذار نظم خوبی برای فصل آتی خواهد شد. خوشبختانه خود من هم وضعیت بسیار خوبی دارم و در تمرینات گروهی به خوبی حاضر می شوم، در حال حاضر همه چیز خوب است و بازیكنان تمرینات مطلوبی را پشت سر می گذارند.
خبرگزارى ايلنا
ویرایش توسط Omid7 : 07-04-2010 در ساعت 12:47 PM
|