نمایش پست تنها
قدیمی 07-05-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

رکورد گلزنی ویا ادامه دارد؛ویا درآستانه رکوردشکنی های متعدد

ستاره شماره 7 تیم ملی اسپانیا با گلی که در دیدار شنبه شب تیمش مقابل پاراگوئه به ثمر رساند، به تنهایی در صدر گلزنان رقابتهای جام نوزدهم قرار گرفت.بدین ترتیب او توانست خود را به صدرنشین جدول برترین گلزن اسپانیایی در یک دوره از ررقابتهای جام جهانی برساند

سایت گل- داوید ویا در دیدار مقابل پاراگوئه توانست برای چهل وسومین بار با پیراهن تیم ملی اسپانیا گلزنی کند. ال گواخه این گل را در شصت و سومین دیدار ملی اش به ثمر رساند ولی این گل که در دیدارشنبه شب به ثمر رسید، مهمترین گل کارنامه ورزشی ویا بود.

شوتی که ویا وارد دروازه ویار کرد، باعث شد تا این ستاره با 5 گل در صدر گلزنان رقابتهای جام جهانی قرار بگیرد.

ویا برترین گلزن کنونی جام جهانی است و کلوزه (آلمان)،مولر(آلمان)، ایگواین (آرژانتین) و ویتک (اسلوواکی) با یک گل کمتر از ال گواخه در رده دوم هستند. البته تنهارقبای ویا در این مسیر کلوزه و مولر می باشند.

گل تاریخی ویا باعث شد تا اسپانیا برای اولین بار گام در رقابتهای مرحله نیمه نهایی جام جهانی بگذارد و بدین ترتیب نام ویا با حروف طلایی در فوتبال این کشور ثبت خواهد شد.

ویا با به ثمر رساندن 5 گل در جام نوزدهم نام خود را در کنار بوتراگنیو که در جام جهانی 1986 همین تعداد گل را به ثمر رسانده بود ثبت کرد. بنابراین ویا همراه با بوتراگنیو برترین گلزن اسپانیایی در طول یک دوره از رقابتهای جام جهانی است.

ویا اکنون تنها یک گل دیگر با رکورد رائول که با 44 گل در 102 بازی درصدر جدول برترین گلزنان تیم ملی اسپانیاست فاصله دارد

ولی رکوردشکنی های ویا به اینجا هم ختم نمی شود.ال گواخه توانست با گلی که وارد دروازه پاراگوئه نمود، اولین بازیکن اسپانیایی تاریخ رقابتهای جام جهانی لقب بگیرد که در 4 دیدار پیاپی به گل رسیده است (هندوراس، شیلی، پرتغال و پاراگوئه).

آخرین بازیکنی که به این افتخار دست یافته بود، ریوالدوی برزیلی در جام جهانی 2002 بود و رکورد گلزنی در دیدارهای پیاپی جام جهانی در اختیار تلمو ساررا بود که در جام جهانی 1950 برزیل در سه دیدار پیاپی به گل رسید.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید