نمایش پست تنها
قدیمی 07-05-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید پیمان قاسم‌خانی در واکنش به اظهارات اخیر درباره «سن‌پترزبورگ» گفت

پیمان قاسم‌خانی در واکنش به اظهارات اخیر درباره «سن‌پترزبورگ» گفت
از نتیجه کار راضی‌ام و به نظرم نسخه نهایی "سن‌پترزبورگ" فیلم جذاب و خوبی شده است

سینمای ما- چندی پیش بهروز افخمی در واکنش به وضعیت فیلم «سن پترزبورگ» در خبرگزاری ایسنا چنین گفته بود: «تدوين فيلم را با پسرم آيدين تمام كردم و به كانادا آمدم. اما شنيدم تدوينگر ديگري براي كوتاه كردنش آوردند كه كارش زياد مناسب نيست. پيمان قاسم خاني از طرف من ناظر كار بوده و نارضايتي خودش را به من اعلام كرد و قرار شد فيلم را برايم بفرستند تا ببينم. وي افزود: مرحله بعد از فيلمبرداري بسيار مهم است و اگر احساس كنم روي اين فيلم هم نظارت كافي ندارم، نام خودم را حذف خواهم كرد.»

پس از انتشار این خبر، پیمان قاسم‌خانی درباره اظهارنظرش و نقل‌قولی که از او درباره نسخه نهایی فیلم اعلام شده بود، چنین گفت: «به نظر می‌رسد حرف‌ها و نظرات من درباره فیلم موقع انتقال به آقای افخمی دچار تغییر و یا سوءتفام شده است. تدوین نهایی فیلم هنوز به نسخه فاین کات همراه صداگذاری و موسیقی نرسیده، اما می‌توانم بگویم از نتیجه کار راضی‌ام و به نظرم نسخه نهایی "سن‌پترزبورگ" فیلم جذاب و خوبی خواهد شد.» قاسم‌خانی همچنین اعلام کرد که درباره تدوین فیلم و کار تدوین‌گرش مستانه مهاجر چنین نظر صریحی نداده و اعتقاد ندارد که تدوین فیلم مناسب نیست.

با وجود همه حواشی و اظهارنظرهای متفاوت و متضادی که این روزها درباره "سن‌پترزبورگ" به کارگردانی بهروز افخمی و تهیه‌کنندگی حمید اعتباریان ابراز شده، دست‌اندرکاران فیلم و آن‌ها که فیلم را دیده‌اند خبر می‌دهند که "سن‌پترزبورگ" یکی از کمدی‌های جذاب و تماشایی این سال‌های سینمای ایران است.

به نظر می‌رسد علاقمندان سینمای ایران با وجود یکی از جذاب‌ترین فیلمنامه‌های پیمان قاسم‌خانی، کارگردانی حرفه‌ای و خوب افخمی، بازی جذاب بازیگران - خصوصاً زوج جالب محسن تنابنده و پیمان قاسم‌خانی - و مجموعه تهیه و تولید حرفه‌ای پشت فیلم باید منتظر یک اثر تماشایی و جذاب باشند. کارشناسان اقتصادی سینمای ایران هم فروش خوب و رکوردشکنی را برای فیلم در شرایط بحرانی اکران پیش‌بینی می‌کنند.

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!

Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید