07-06-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گوليت قرارگرفتن هلند درجمع چهارتيم برترجام جهاني را خوش اقبالي دانست
رود گوليت ستاره و کاپيتان سال هاي نه چندان دور تيم فوتبال هلند، قرار گرفتن تيم ملي کشورش درجمع چهار تيم برتر جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را بيشتر مرهون بخت و اقبال اين تيم دانست.
کاپيتان اسبق تيم ملي هلند با اعلام اين خبر افزود: " به نظر من تيم ما خوب بازي کرده اما، نبايد فراموش کرد که خوش شانس هم بوده است."
گوليت که در سال 1988 همراه تيم ملي هلند قهرمان جام ملت هاي اروپا شد، در ادامه ضمن تمجيد از نسل جديد بازيکنان تيم فوتبال هلند و با اشاره به گل هاي به ثمر رسيده تيم ملي کشورش در اين دوره از رقابت ها، گفت: "گل در مقابل دانمارک، يک گل به خودي محسوب مي شود، گل هلند در مقابل تيم ملي ژاپن نيز تقريبا همينطور، گل اول بازي در مقابل برزيل نيز( که البته بعدا به حکم فيفا به نام اشنايدر ثبت شد) از اين قاعده مستثني نبود ولي باعث شد که تيم ما به اعتماد به نفس برسد."
مهاجم اسبق پي اس وي آيندهوون، فاينورد، آث ميلان و چلسي در خصوص بازي تيمش در مقابل برزيل گفت: "اوضاع در مقابل برزيل مي توانست خيلي متفاوت باشد و به همين خاطر من از نتيجه به دست آمده در مقابل تيم برزيل بسيار حيرت زده شدم چون برزيلي ها در نيمه اول به مراتب بهتر از ما بودند."
وي در پايان خاطر نشان کرد که در حال حاضر که تيم ملي کشورش در جمع 4 تيم برتر جام قرار گرفته است، شرايط متفاوت و بخت قهرماني براي تيم هلند بسيار زياد است.
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|