نمایش پست تنها
قدیمی 07-07-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پیش‌بازی اسپانیا – آلمان: فينال در نيمه نهايي

هواداران دو تيم عقيده داردند اين دو شايسته دترين ها براي قهرماني اند. اين ادعا كاملا درست است

سایت گل – پس از آن که هلند توانست به فینال جام جهانی برسد، آلمان و اسپانیا در مصافی که امشب در دوربان برگزار می‌کنند دیگر تیم فینالیست را مشخص خواهند کرد. بازی آنها تکرار فینال یورو 2008 است. اسپانیایی‌ها در آن بازی پیروز شدند، اما در این جام هیچ تیمی درخشان‌تر از آلمان نبوده است. آنها چهار گل به انگلیس زدند و همین کار را با آرژانتین تکرار کردند. رقیب بعدی آنها چندان مقابل پرتغال و پاراگوئه درخشان نبود، اما با ضربه‌های فرصت‌طلبانه داوید ویا به مراحل بعد راه یافت.

دیدار

آلمان – اسپانیا، 7 جولای، دوربان، 23:00

مروری بر بازی

از دو سال پیش که اسپانیا با گل فرناندو تورس، آلمان با میشاییل بالاک را شکست داد خیلی چیزها عوض شده. بالاک مصدوم به جام جهانی نرسید و تورس نتوانسته فرم گل‌زنی خود را بازیابد. این بار آلمانی‌های جوان هستند که با بازی سریع خود همه را مجذوب ساخته‌اند، نه اسپانیایی‌ها. یواخیم لو، مربی آلمان نسلی جدید از نوآموزان، از جمله توماس مولر و مسعود اوزیل را روانه میدان ساخته. این دو نفر در کنار دیگر بازیکنان، تیمی با میانگین سنی تنها 24.9 سال تشکیل داده‌اند. لو همچنین می‌تواند روی میروسلاو کلوزه دوباره جوان شده حساب باز کند. او فصل گذشته چندان از سوی بایرن مونیخ مورد استفاده قرار نرفت، اما این مهاجم کهنه‌کار دارد به سرعت به رکورد رونالدو در زمینه تعداد گل در جام‌های جهانی می‌رسد.

ویسنته دل‌بوسکه هم روی ضربات مهلک داوید ویا، بازیکن جدید بارسلونا حساب باز کرده. او با پنج گل برترین گل‌زن جام جهانی بوده و هر چند اسپانیایی‌ها هنوز نتوانسته‌اند درخشش همیشگی خود در به گردش درآوردن توپ را داشته باشند، اما هنوز تهدیدی بسیار جدی برای اغلب تیم‌ها هستند. آنها بازیکنان ذخیره فوق‌العاده‌ای مانند پدروی پرطراوت دارند که اگر بازی به وقت اضافه کشیده شد می‌توانند روی او حساب کنند. چه سرنوشت این بازی در 90 دقیقه مشخص شود و چه نه، گل‌ها و هیجان بسیاری در انتظار ما خواهد بود.

زیر ذره‌بین

کلوزه و ویا

در دیداری که شاید سرنوشتش با حداقل اختلاف مشخص شود، هر تیم به تهدیدکننده اصلی خود می‌نگرد تا تفاوت را رقم بزند. مولر چهارگله محروم است و به همین دلیل شم گل‌زنی بالای کلوزه اهمیتی دوچندان می‌یابد. او اگر تنها یک گل دیگر بزند به رکورد 15 گل رونالدو در جام‌های جهانی خواهد رسید. ویا هم به همین میزان در فرم خطرسازی قرار دارد. او در چهار بازی متوالی در جام جهانی گل زده و اگر قحطی گل تورس ادامه یابد، این شماره 7 کوچک می‌تواند حرف‌های بزرگی برای رسیدن اسپانیا به اولین فینال تاریخ خود در جام جهانی داشته باشد.

آنچه گفتند

«بازی مانند فینال خواهد بود. آنها را می‌شناسیم. ما تیمی بسیار تهاجمی هستیم و فکر می‌کنم جذاب‌ترین تیم جام جهانی باشیم.» فرناندو تورس، مهاجم اسپانیا
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید