نمایش پست تنها
قدیمی 07-07-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

تی شرت لو،مد روز آلمان:آبی یوگی با تاثیر جادویی

این ژاکت معجزه‌آسا شاید نیروهای جادویی داشته باشد. من خرافاتی نیستم، اما هانسی فلیک (دستیار لو) و دیگران مجبورم کرده‌اند آن را دوباره به تن کنم. من هرگز این ژاکت را عوض نخواهم کرد و آن را حتی نخواهم شست!

سایت گل - آلمانی‌های عاشق فوتبال به فروشگاه‌ها هجوم برده و تی شرت ترمه آبی‌رنگ یواخیم لو را خریداری کرده‌اند. لو گفته این لباس در بخت خوب تیم ملی آلمان تاثیرگذار بوده است. استقبال از این لباس به حدی زیاد بوده که در بسیاری از فروشگاه‌ها تمام شده و طرفداران حتی به هلند، حریف احتمالی‌شان در فینال رفته‌اند تا لباس مدل لو را بخرند.

لو در سه بازی آلمان این تی شرترا به تن داشت و آلمان هر سه بازی را برد. این بازی‌ها مقابل استرالیا، انگلیس و آرژانتین بودند و آلمانی‌ها در هر کدام از این سه بازی، چهار گل زدند. سخنگوی یکی از فروشگاه‌ها می‌گوید: «این تی شرت تمام شده و در انبار حتی یکی هم از آنها نداریم.»
دستیاران این مربی 50 ساله از او خواسته‌اند این ژاکت ترمه کبالت‌رنگ را در بازی نیمه‌نهایی به تن کند. هر بار لو این ژاکت را به تن کرده تیمش چهار گل زده؛ هیچ تیمی تاکنون نتوانسته بود در جام جهانی سه پیروزی با چهار گل داشته باشد.
مربی شیک‌پوش و خوش‌تیپ آلمانی‌ها می‌گوید: «این لباس معجزه‌آسا شاید نیروهای جادویی داشته باشد. من خرافاتی نیستم، اما هانسی فلیک (دستیار لو) و دیگران مجبورم کرده‌اند آن را دوباره به تن کنم. من هرگز این ژاکت را عوض نخواهم کرد و آن را حتی نخواهم شست!»
با آن که دمای هوا در آلمان بسیار بالاست، اما فروشندگان نمی‌توانند به اندازه کافی از این ژاکت‌های 199 یورویی (250 دلاری) عرضه کنند. طرفداران نام رنگ آبی خاص آن را «آبی یوگی» گذاشته‌اند که اشاره به لقب یواخیم لو دارد.
لو در یورو 2008 پیراهن دکمه‌دار سفیدی می‌پوشید که اتفاقا آن هم در آلمان تبدیل به مد روز شده بود. با آن پیراهن لو، آلمان تا فینال رسید اما دیدار نهایی را به اسپانیا باخت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید