07-08-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
واکنش روزنامه های آلمانی پس از شکست مقابل اسپانیا؛رویای قهرمانی باز هم به باد رفت
روزنامه بيلد پرخواننده ترين روزنامه اين کشور نوشت :" همه چيز تمام شد ، به پايان راه رسيديم و ما حذف شديم
سایت گل- در پي شکست يک بر صفر تيم ملي آلمان از اسپانيا در نيمه نهايي جام جهانی 2010، غم و ماتم سراسر آلمان را فرا گرفت و روزنامه بيلد پرخواننده ترين روزنامه اين کشور نوشت :" همه چيز تمام شد ، به پايان راه رسيديم و ما حذف شديم . "
اين روزنامه با اشاره به اينکه " سراسر آلمان اکنون در غم و ماتم بسر مي برد و اشک از چشمان مردم سرازير شده است " ، به طور نامعمول ولي منصفانه اي نوشت :" مهم نيست که پذيرش اين شکست تا چه حد سخت و دشوار است ، مهم آن است که اين يک شکست سزاوارانه بود. "
اين روزنامه افزود :" بچه هاي ما تمام سعي خود را انجام دادند . ولي متاسفانه ، ما خوش شانس نبوديم . بايد بپذيريم که اسپانيايي ها بسيار سرتر از ما بودند. "
روزنامه منطقه اي " هامبورگر آبندبلات " نوشت : " يک بر صفر . آلمان گريان است . اسپانيا صعود کرد. "
به گزارش خبرگزاري فرانسه ، روزنامه فرانکفورتر آلگماينه نوشت : " سفر رويايي " آلمان به پايان رسيد.
مجله اشپيگل نيز روي پايگاه اينترنتي خود نوشت :" اسپانيا روياي آلمان براي رسيدن به فينال را از بين برد. "
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|