نمایش پست تنها
قدیمی 07-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پنج دستورغذا برای آشپزی با پل، هشت پای پیشگو

شاید طبخ غذایی با پل پیشگو، خوشمزه ترین شام برای جشن سومی آلمانها در جام جهانی باشد

سایت گل- با برگزاری دومین دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی و شکست تیم ملی آلمان مقابل اسپانیا و ناکامی ژرمنها در راهیابی به دیدار فینال، بار دیگر پیشگویی پل، هشت پای سرشناس آلمانی درست از آب درآمد.

البته قطعا این پیشگویی به مذاق آلمانی ها خوش نیامده و اکنون همه به شوخی از احتمال کشته شدن این هشت پای باهوش و دانا خبرمی دهند

روزنامه ال پائیس اسپانیا مطلب طنزی را با تیتر: "پنج دستور غذا برای آشپزی با پل، هشت پای معروف " را برروی وب سایت خود قرار داده است.نویسنده این مطلب معتقد است که آلمانی ها از شکست تیمشان مقابل اسپانیا و البته درست از آب درآمدن پیش گویی پل آنقدر عصبانی هستند که شاید او را به عنوان مواد اولیه تهیه یک خوراک خوشمزه استفاده کنند.

از همین رو دستور طبخ 5 غذای مختلف با هشت پا و مواد اولیه لازم و طرز طبخ این غذاها را در مطلب بامزه ای نوشته اند و به منظور یادبودی برای پل پیشگو در وبلاگ سایت روزنامه ال پائیس قرارداده اند. او در بخش پایانی مطلبش به این نکته اشاره کرده که آلمانی ها ممکن است در جشن پیروزی احتمالی شان در دیدار رده بندی،خوراک هشت پای لذیذی را با استفاده از گوشت پل پیشگو طبخ کنند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید