حضور رافائل نادال در فینال جام جهانی
[IMG]http://*****************/Files/05a367b85ab5402bad4f.jpg[/IMG]
نادال دو بار در ویمبلدون به قهرمانی رسیده که اولین بار آن در سال 2008 بود؛ سالی که تیم ملی اسپانیا قهرمان جام ملت های اروپا شد و او امیدوار است که بار دیگر قهرمانی او در ویمبلدون با قهرمانی اسپانیا در یک جام معتبر مصادف شود.
سایت گل- رافائل نادال، تنیسور شماره یک جهان که چند روز قبل برای دومین بار قهرمان رقابت های ویمبلدون شد، اعلام کرد که برای حمایت از تیم ملی اسپانیا در دیدار فینال جام جهانی مقابل هلند راهی آفریقای جنوبی خواهد شد.
نادال از طریق وب سایت اختصاصی اش اعلام کرد که روز یکشنبه در بین هواداران اسپانیایی خواهد بود و تیم ملی کشورش را تشویق خواهد کرد.
نادال دو بار در ویمبلدون به قهرمانی رسیده که اولین بار آن در سال 2008 بود؛ سالی که تیم ملی اسپانیا قهرمان جام ملت های اروپا شد و او امیدوار است که بار دیگر قهرمانی او در ویمبلدون با قهرمانی اسپانیا در یک جام معتبر مصادف شود.
این تنیسور 24 ساله علاقه زیادی به فوتبال دارد و طرفدار تیم رئال مادرید است هرچند به تیم شهر زادگاهش، مایورکا، نیز علاقه زیادی دارد.
او دوستان زیادی در تیم ملی اسپانیا دارد و گفته می شود که با بعضی از آنها در طول جام جهانی نیز در ارتباط بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
ویرایش توسط Omid7 : 07-09-2010 در ساعت 12:28 AM
|