نمایش پست تنها
قدیمی 07-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

حضور مانولو دل بومبو،سرشناس ترین تماشاچی اسپانیا در فینال!

هوادار سرشناس تیم ملی اسپانیا که به دلیل بیماری قادر به همراهی تیمش در تعدادی از دیدارها نبود، بار دیگر برای فینال رقابتهای جام جهانی به ورزشگاه خواهدرفت

سایت گل- دیدار نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی میان دو تیم اسپانیا و آلمان با حضور یکی از ویژه ترین میهمانان ماتادورها برگزار شد. مانولو دل بومبو، هوادار سرشناس اسپانیایی که به دلیل بیماری به اسپانیا بازگشته بود، بار دیگر به آفریقای جنوبی سفر نمود تا دل بوسکه و شاگردانش را در مصاف حساس با آلمان همراهی کند.

این طرفدار پروپا قرص تیم ملی اسپانیا که یکی از محبوبترین چهره ها در زمان برگزاری رقابتهای یورو 2008 و جام جهانی 2010 بود از ابتدای رقابتهای جام جهانی به آفریقای جنوبی سفر کرده بود ولی هفته گذشته به دلیل بیماری ذات الریه مجبور به ترک این کشور و بازگشت به اسپانیا شد ولی به محض آنکه اوضاع جسمانی مانولو بهبود یافت، او تصمیم گرفت تا بار دیگر به آفریقای جنوبی سفر کرده تا ماتادورها در در بزرگترین موفقیتشان در تاریخ دنیای فوتبال همراهی نماید

مانولو به موقع به دوربان رسید و توانست در دیدار دو تیم اسپانیا مقابل آلمان به ورزشگاه برود و بدین ترتیب در هتل خود در پوتچسفستروم منتظر دیدار حساس روز یکشنبه خواهد بود.

مانولو دل بومبو مطمئن است که تیم دل بوسکه می تواند با پیروزی در فینال یکشنبه شب اولین قهرمانی خود در رقابتهای جام جهانی را تجربه کند و البته معتقد است که می بایست گام به گام و با آرامش در راه رسیدن به جام قدم برداشت.

از مانولو به عنوان یار دوازدهم تیم ملی اسپانیا یاد می شود. او یکی از سرشناس ترین هواداران فوتبال در سرتاسر دنیاست که همیشه با تیم ملی اسپانیا سفر می کند و همیشه نیز طبل معروفش را به همراه دارد...طبل در زمان اسپانیایی بومبو نامیده می شود و از همین روز او را مانوئل دل بومبو یعنی مانولوی طبال می نامند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید