07-09-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گزارش ویژه:اختتامیه، مراسمی رنگارنگ و جذاب
سایت گل- رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی با مراسم وبرنامه هایی تماشایی به پایان خواهد رسید.خواننده ها و هنرمندان زیادی از سرتاسر دنیابرای برگزاری مراسم اختتامیه رقابتهای جام جهانی در ورزشگاه ساکرسیتی گرد هم خواهند آمد تا بدین ترتیب اولین دوره از رقابتهای جام جهانی در قاره آفریقا پایان باشکوهی داشته باشد.
انتظار می رود که مراسم اختتامیه، مراسمی رنگارنگ و جذاب باشد و هواداران و تجربیاتی که در طول این یک ماه در کشور میزبان این رقابتها داشته اند در انتظار مراسم هیجان انگیزی هستند.
یکی از میلیونها نفری که بی صبرانه منتظر این مراسم است، یک دخترکوچولوی 8 ساله است که رویای زندگی اش را محقق شده می یابد. این دختر کوچک دراین مراسم، در کنار سمبل زندگی اش، شکیرا برروی صحنه حاضر خواهد بود. کیشنکا پیلای 8 ساله در این رابطه گفت:« من رقصیدن را به خاطر شکیرا آغاز کردم.حرکات موزون رادوست دارم و حضور در کنار او برروی صحنه ، یکی از رویاهای بزرگ من بود.»
مراسم اختتامیه رقابتهای جام جهانی دقیقا پیش از برگزاری دیدار فینال برگزار خواهد شد و از ساعت 18.30 به وقت اروپای مرکزی روز یکشنبه می بایست منتظر آغاز این مراسم جذاب باشیم. 215 کشور جهان این مراسم را به صورت زنده پخش خواهند کرد و بیش از 500 میلیون نفر آن را تماشا خواهند کرد.
دراین مراسم حدود 780 خواننده و هنرمند شرکت خواهند کرد. پیلای این دختر 8 ساله در ادامه صحبتهایش گفت:« هیجان زیادی دارم؛ چون خیلی از انسانهای دنیا این مراسم را تماشا می کنند.جام جهانی برایم این فرصت را فراهم کرد تا شکیرا را ببینم.»
پیلای پس از پایان یافتن رقابتهای جام جهانی به مدرسه اش در جنوب ژوهانسبورگ بازخواهد گشت.او ادامه داد:« مطمئنم همه به من حسادت خواهند کرد و از من خواهند پرسید که حضور دراین مراسم چه حسی داشته ومن با هیجان ماجراها را برای آنها تعریف خواهم کرد.»
به جز شکیرا هنرمندان دیگری که برنده جایزه "گرمی اوارد" بوده اند نیز در این مراسم حاضر خواهند بود: لیدی اسمیث بلک مامبازو، جوزی، استوان سیت، اسلیکور، زولوبوی، آبیجیل، کوبکا، تئو کوسنکیوو و هنرمندان نه چندان مشهوری از قاره آفریقا.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|