07-09-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جایزه ویژه برای ماتادورها: نوشیدنی به اندازه وزن بازیکن
یورنته بازیکنی است که بیشترین حجم را دریافت می کند، چون 88 کیلوگرم وزن اوست
سایت گل- همان طور اتفاقی که در پایان رقابتهای یورو2008 رخ داد و به منظور انگیزه دادن به بازیکنان تیم ملی اسپانیا در آستانه فینال رقابتهای جام جهانی، کمپانی کروس کمپو، شرکت تولید نوشیدنی درنظر دارد تا به بازیکنان، مربی و اعضای کادر فنی تیم ملی اسپانیا به اندازه وزنشان نوشیدنی هدیه کند.
مسئولان این کمپانی در صحبتهایی اعلام کردند که بی توجه به نتیجه ای که در دیدار فینال جام جهانی به دست بیاید، اسپانیایی ها 5.058 بطری نوشیدنی را دریافت خواهند کرد.بدین ترتیب 1686 کیلوگرم ، به اندازه وزن تمام بازیکنان و مسئولان تیم ملی اسپانیا برای ماتادورها کنار گذاشته شده است.
این روزها روی باسکول رفتن از هر نکته دیگری هیجان انگیزتر به نظر می رسد. فرناندو یورنته با 88 کیلوگرم چاق ترین بازیکن اسپانیاست .
په په رینا که در رقابتهای یورو2008، 95 کیلو وزن داشت، اکنون 85 کیلویی شده است.
پس از او نیز آلبیول (80 کیلو)، کاسیاس، کاپدویلا و مارتینس (79 کیلو)، والدس ، مارچنا و پویول (74 کیلو)، آربلوا (76 کیلو)، آلونسو (75 کیلو)، تورس (74 کیلو) ، راموس و بوسکتس (73 کیلو)، پیکه (70 کیلو)، ویا و فابرگاس (69 کیلو)، چابی(68 کیلو)، سیلوا (67 کیلو)، اینیستا (63 کیلو)، ماتا (61 ) و ناباس (60 کیلو) وزن دارند
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|