07-11-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پیشبازی اسپانیا – هلند: آخرین پرده از نمایش هنرمندان، زیر سایه کرایوف
سایت گل – سایه سنگین یوهان کرایوف بر سر فینال جام جهانی نوزدهم است. یازده مردی که در ترکیب اصلی هلند قرار میگیرند، وارث تیمی هستند که نامش مترادف با «توتال فوتبال» است آنها قصد دارند به دستاوردی برسند که کرایوف و دوستانش هرگز به آن نرسیدند. در سوی دیگر، هفت بازیکن ترکیب احتمالی اسپانیا در بارسلونا، غول کاتالونیا بازی میکنند، باشگاهی که این هلندی اسطورهای شهرتش را در آن به عنوان بازیکن و مربی را تثبیت کرد.
از سال 1978 که آرژانتین هلند را در فینال شکست داد، دو تیمی که امشب به مصاف هم میروند هرگز به فینال جام جهانی نرسیدند. نارنجیپوشان در راه رسیدن به قهرمانی هنوز یک گام اشتباه هم برنداشتهاند. آنها در مرحله مقدماتی هر هشت بازی خود را بردند و در جام جهانی هم شش برد از شش مسابقه به دست آوردهاند. اگر آنها در سومین فینال تاریخ خود در جام جهانی نتیجه بگیرند، به همراه برزیل 1970 تنها تیمی خواهند بود که تمامی مسابقاتش را در راه رسیدن به قهرمانی دنیا با پیروزی پشت سر گذاشته.
اسپانیا که قهرمان اروپا است، به نسل طلایی فوق ستارههایش دل بسته تا آنها سرانجام نام این کشور را روی جامی که همه کشورها آن را میخواهند حک کنند. آلمان تنها تیمی است که توانسته دو سال پس از قهرمانی در اروپا در جام جهانی هم اول شود، اما پیروزی اسپانیا در فینال تعداد اعضای این باشگاه بزرگان را به دو خواهد رساند.
دیدار
هلند – اسپانیا، یکشنبه 11 جولای، ژوهانسبورگ (ساکرسیتی)، 23:00
با آن که دو تیم جنبه عملگرایی را هم به رویکرد خود در آفریقای جنوبی افزودهاند، اما همچنان به سنت فوتبال تهاجمی و شناور خود پایبند هستند و به این ترتیب میتوانند فینالی کلاسیک را رقم بزنند. وزلی اسنایدر و آرین روبن بیتردید میتوانستند در تیم «پرتقال کوکی» هلند دهه 1970 جایی بیابند. البته میتوان گفت آنها حتی چیزهای بیشتری برای عرضه کردن دارند، مانند توانایی ذاتیشان در ساختن موقعیت از هیچ.
گروه مقابل هم البته بدون استعداد نیست. نقطه توازن تیم اسپانیا چابی است که معمولا در هر بازی آمار شگفتانگیز 100 پاس را پشت سر میگذارد و در زمینه ثبات و دقت کلاسی در سطح جهانی برگزار میکند. وقتی او با خود میاندیشد که توپ را روی پای چه کسی بیندازد، معمولا انتخابهای فراوانی دارد و آندرس اینیستا، پدرو و داوید ویا از چپ، راست و مرکز را دارد که مانند پیکان حرکت میکنند.
آیا دفاع نفوذناپذیر اسپانیا برای هلندیها مانع بیش از حد بلندی خواهد بود؟ یا آیا خط هافبک هلند تفاوت را رقم خواهد زد و اراده و مهارتهای توپربایی مارک فانبومل باعث موفقیت هلند خواهد شد؟ هر دو تیم باید با تمام توان بازی کنند و اگر ستارههایشان بتوانند حساسیتها را به پس ذهنشان بفرستند و خود را به خوبی نشان دهند، تماشاگران در سرتاسر دنیا نمایشی دیدنی از فوتبال خواهند دید.
زیر ذرهبین
وزلی اسنایدر – داوید ویا
هافبک هلندی و مهاجم اسپانیایی در کنار دیهگو فورلان و میروسلاو کلوزه دیگر ستارههای دنیای فوتبال را محو کردهاند، از جمله لیونل مسی، وین رونی و کریستیانو رونالدو را. هر دو نفر قادرند با یک لحظه درخشش سرنوشت بازی بزرگ تورنمنت را رقم بزنند. قدرت تمامکنندگی مهلک آنها در چهار هفته گذشته به تیمهایشان کمک کرده از موقعیتهای دشوار خارج شوند. این دو نفر با پنج گل در کنار دیهگو فورلان و توماس مولر به عنوان برترین گلزنان جام هستند.
این دوئل شخصی چاشنی دیدار یکشنبه خواهد بود و هر دو بازیکن به دنبال رسیدن به کفش طلای آدیداس و مدال طلای قهرمان هستند. این دو نفر همچنین در لیست توپ طلای آدیداس هم قرار دارند.
آنچه گفتند
«عاشق فوتبال جذاب هستم، اما عاشق بردن نیز هستم. دو سال است مربی تیم بودهام و بارها به بازیکنان گفتهام که ماموریت ما روشن است و بهترین راه برای رسیدن به آن باور داشتن به خود است.» برت فانمارویک، مربی هلند
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|