07-12-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بهترين بازيكن جوان جام جهاني: هرگز فكرش را نميكردم
توماس مولر پس از کسب عنوان بهترين بازيکن جوان جام جهاني 2010 با ابراز خوشحالي از اين موفقيت گفت، اين افتخار را هيچ گاه از خاطر نخواهد برد.
پس از پايان ديدار پاياني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، فيفا توماس مولر از آلمان را به عنوان بهترين بازيکن جوان اين دوره از رقابتها معرفي کرد.
مولر پس از انتخاب گفت: اين عنوان و افتخار را هيچ گاه فراموش نخواهم کرد. اين عنوان حاصل زحمات يک ساله من بود. قرار گرفتن در کنار بازيکنان بزرگي مانند پله و بکن باوئر افتخار بسيار بزرگي است.
مولر در ادامه افزود: انتخاب من نشان ميدهد که فدراسيون فوتبال آلمان در زمينه استعداديابي و تکيه به نيروهاي جوان موفق عمل کرده است. ميخواهم از اين موقعيت استفاده کنم و از تمام بازيکنان و اعضاي کادر فني تيم بايرن مونيخ تشکر کنم. فکر ميکنم اين افتخار بيشتر از من به آنها تعلق داشته باشد.
مولر در پايان گفت: از اين که در تيمي مانند بايرن مونيخ حضور دارم بسيار خوشحال هستم. تنها از اين ناراحتم که نتوانستيم به ديدار پاياني راه پيدا کنيم و قهرمان جهان شويم.
توماس مولر با 5 گل و 3 پاس گل، نقشي کليدي در موفقيت آلمان و کسب عنوان سومي جهان داشت.
مولر درباره عملکردش در فصل گذشته گفت: وقتي به فصل گذشته نگاه ميکنم ميبينم مسير بسيار دشواري را پشت سر گذاشتم. هيچ کس پيشبيني نميکرد به اين سرعت پلههاي ترقي را طي کنم. اعتراف ميکنم خودم هم هرگز به ذهنم خطور نميکرد که روزي بهترين بازيکن جوان جام جهاني شوم.
مولر در ادامه افزود: زماني که از اردوي بايرن مونيخ جدا شدم، احساس خوبي داشتم، ميدانستم که اين جام جهاني براي آلمان خوب خواهد بود. آلمان در اين دوره از رقابتها عملکرد خوبي داشت، زيرا تمام بازيکنان نسبت به وظايف خود کاملا توجيه شده بودند.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|