نمایش پست تنها
قدیمی 07-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض ستاره سرخ بلگراد 1ـ ايران1

اين بازي كه دوستانه بود امكان انجام دادن بيش از سه تعويض را در اختيار مربيان دو تيم مي‌گذاشت به همين دليل در نيمه مربيان قطبي تصميم گرفت تغيير سيستم بدهد و براي شناخت بيشتر تركيب تيم 5 تعويض را انجام داد.

سايت گل ـ تيم ملي فوتبال ايران در اولين ديدار تداركاتي كه در اردوي اتريش براي اين تيم در نظر گرفته شده بود، به تساوی رضایت داد.این مسابقه پربرخورد و خشن در غیاب اکثر ملی پوشان پرسپولیس و ذوب آهن برگزار شد که دیر به اردو ملحق شده بودند.

ديداري كه امشب ساعت30: 18 به وقت محلي و 21 به وقت تهران در كشور اسلووني برگزار شد با نتيجه تساوي يك بر يك به پايان رسيد.

بازي با تركيب مهدي رحمتي، هادي عقيلي، سيدجلال حسيني، خسرو حيدري،‌ پژمان نوري، علي كريمي، فرزاد آشوبي، احسان حاجي صفي، كريم انصاري‌فر، ميلاد زنيدپور به همراه مهرزاد معدنچي آغاز شد و تيم ملي كه به خاطر طي مسافتي دو ساعته از اتريش به اسلووني رفته بود در برابر ستاره سرخ بلگراد قرار گرفت.

بازي با تسلط نسبي تيم ميزبان آغاز شد و تيم ملي در 30 دقيقه اول بازي سعي بر محك زدن حريف و كسب شناخت از بهترين تيم صربستان داشت. به همين دليل بيشتر تحت فشار قرار گرفت. ستاره سرخ بلگراد در نهايت در دقيقه 41 توسط ميلوتيچ به گل رسيد اما 4 دقيقه بعد علي كريمي بعد از پنالتی مدافعان حریف روی معدنچی ،از روی نقطه پنالتی تساوي بخش را براي ايران به ثمر رساند و تيم ملي با روحيه به رختكن برود.

اين بازي كه دوستانه بود امكان انجام دادن بيش از سه تعويض را در اختيار مربيان دو تيم مي‌گذاشت به همين دليل در نيمه مربيان قطبي تصميم گرفت تغيير سيستم بدهد و براي شناخت بيشتر تركيب تيم 5 تعويض را انجام داد.

از آغاز نيمه دوم مهرزاد معدنچي جايش را به غلامرضا رضايي داد اما 4 تعويض ديگر افشين قطبي از دقيقه 60 به بعد به اين ترتيب اتفاق افتاد كه خلعتبري در دقيقه 60 به جاي ميلاد زنيدپور به ميدان آمد و در دقيقه 65 محمد نصرتي جاي احسان حاج صفي را گرفت ايمان مبعلي تازه نفس در دقيقه 68 به جاي علي كريمي خسته به ميدان آمد و ميلاد ميداودي در دقيقه 69 به جاي كريم انصاري‌فرد وارد زمين شد.

دو تيم در ادامه بازي سعي كردند پرس و دفاع فشرده را به نمايش بگذارند و در نهايت اين بازي بسته و تدافعي با نتيجه تساوي يك بر يك به پايان رسيد. از اين ديدار تماشاگران زيادي ديدن نكردند.گفتنی است کیفیت بد زمین بازی اعتراض بازیکنان ایران را در پی داشت .
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید