07-18-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شبي كه قرمزها شش تايي شدند!
سايت گل- تيم سايپا در دومين بازي از تورنمنت جام ولايت مقابل اميدهاي پرسپوليس به يک پيروزي پرگل دست يافت. در اين بازي که شنبه شب در ورزشگاه آزادي برگزار شد، سايپا با تيم اصلي خود در يک بازي يکطرفه 6- صفر اميدهاي پرسپوليس را شکست داد. عباس محمدرضايي(4 گل)، سجاد شهباززاده و جابر انصاري گلهاي سايپا را در اين بازي به ثمر رساندند.
پرسپوليس با تيم اميد خود در اين مسابقات شرکت کرده است و تنها سعيد حلافي و مهدي الحايي از تيم بزرگسالان در بازي مقابل سايپا به ميدان رفتند.
حركت سوال برانگيزباشگاه پرسپوليس
سايت گل – عدم حضور تيم بزرگسالان پرسپوليس درجام ولايت باعث شد كه اين باشگاه با تيم اميد خود در اين مسابقات شركت كند. حالا تصور كنيد استقلال با تيم اصلي در ورزشگاه تختي به ميدان رفته و پرسپوليس با اميدها در آزادي مقابل سايپا صف آرايي كرده اين همان چيزي است كه باعث اعتراض پرويز مظلومي شد. اما با تصميم پرسپوليسيها براي حضور تيم اميد ازاين به بعد بازيهاي اين تيم در جام ولايت در زمين تختي برگزار مي شود طبق برنامه، تيم راه آهن امروز از اردوي تيم تركيه ميآيد تا فردا مقابل پرسپوليس بازي كند.
اما اين تصميم عجيب از طرف مسئولان تيم در شرايطي اتخاذ شده كه پرسپوليس امروز يك بازي دوستانه را مقابل پيكان در نظر گرفته است! بايد ديد كه علي دايي با چه منطقي از بازي با سايپا سر باز زده و يك بازي دوستانه ديگر را مقابل يك تيم ديگر تهراني كه سرمربي آن رفيق شش دانگ اوست در نظر گرفته است.
باخت شش گله پرسپوليس حتي اگر با تيم اميدها به دست بيايد طرفداران اين باشگاه را ميآزارد. آيا بهتر نبود پرسپوليس با تيم اصلي در اين مسابقات شركت ميكرد تا هم تورنمنت گرما بدهد و هم سرمربي تيم به شناخت جديدي از تيمش برسد؟
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|