نمایش پست تنها
قدیمی 07-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ستار زارع: من کفترباز نيستم!
ستار زارع کاپيتان سابق برق شيراز به رغم پيشنهادهاي خوبي که از تيم هاي تهراني داشت ترجيح داد تا به شاهين بوشهر برود.
در خصوص اين ملي پوش سابق شايعاتي وجود دارد. گفته مي شود او به دليل علاقه اي که به کبوترهايش دارد نمي خواهد از شهر شيراز دور باشد. اما خودش در گفت وگو با فوتبال ايران اين موضوع را از پايه و اساس تکذيب مي کند: «هرکس در زندگي خود به چيزي علاقه دارد، علاقه من هم تنها شهرم و برق شيراز است. اگر فصل گذشته يا سال هاي قبل به خاطر برق و ماندن در شيراز قيد پيشنهادهاي خوب ساير تيم ها را مي زدم فقط و فقط به خاطر شيراز و برق بود. تمام شايعاتي که در مورد من مطرح مي شود صحت ندارد. اول از همه علاقه اي به کبوتر و نگه داري آن ندارم و کفترباز نيستم . اگر هم داشتم مگر مي خواستم کبوتر را بغل خودم بخوابانم که نخواهم از او دور شوم! اين شايعات را کساني در آورده اند که به پيشنهاد آنها جواب رد دادم و به تيمشان نرفتم. اگر امسال هم به شاهين بوشهر آمدم نه به خاطر نزديکي به شيراز که به خاطر پيشنهاد خوب آنها بود. از طرف ديگر احساس مي کردم مي توانم در اين تيم به لحاظ فني و فوتبالي سال خوبي را سپري کنم.»

پيشنهاد يک تيم استراليايي به هاشميان
وحيد هاشميان مهاجم ايراني فصل گذشته بوخوم که در تهران به سر مي برد 10 روز ديگر به آلمان باز مي گردد تا در مورد آينده فوتبالي خود تصميم گيري کند.
او يک پيشنهاد از استراليا دارد که گويا پيشنهاد خوبي براي هاشميان است اما اين بازيکن فعلا تمايلي براي ديدار با مديران اين باشگاه استراليايي ندارد و بيشتر به اين فکر مي کند که فصل آينده نيز در بوندسليگا حضور داشته باشد. باشگاه بوخوم نيز از هاشميان خواسته است تا قراردادش را با اين تيم تمديد کند اما او تمايلي براي بازي در ليگ دو بوندسليگا ندارد زيرا از نظر مالي و کيفيت فوتبالي برايش راضي کننده نيست.

عواقب اتهام قهرماني با «شيريني و سکه لاي گز» ؛شکايت سپاهان از عليپور
در پي مصاحبه اخير حجة الاسلام عليپور دبير ستاد منشور اخلاقي، باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامه اي به سازمان ليگ راجع به اظهارات و تهمت هاي وي عليه اين باشگاه که در بخشي از اين مصاحبه آمده است، سريعا توضيح خواست. عليپور در قسمتي از حرف هاي خود به اولين قهرماني سپاهان در دومين سال ليگ حرفه اي اشاره کرده و به نوعي آن را زير سؤال برده است. عليپور در اين مصاحبه ادعا کرده که آن قهرماني با شيريني و سکه لاي گز و پرداخت 25 ميليون تومان به دست آمده است!
سپاهان اعلام کرد چنانچه عليپور نتواند ادعاي واهي خود را ثابت کند از نامبرده شکايت مي کند تا اشخاصي که ادعاهاي کذب و واهي مي نمايند بدانند که لازم است براي اين ادعاها مدرک داشته باشند و آن را ثابت کنند.

3 بازيکن جديد درذوب آهن
در آخرين روز از مهلت نقل و انتقالات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي کشور، سه بازيکن با حضور در هيات فوتبال استان اصفهان قراردادهاي خود را با اين تيم ثبت کردند. حميد شفاعت بازيکن تيم ذوب آهن نوين و حميد پروار بازيکن تيم اميدهاي ذوب آهن با عقد قرار دادهايي سه ساله به تيم فوتبال بزرگسالان اين باشگاه پيوستند. همچنين اميد ابوالحسني بازيکن فصل گذشته تيم پاس همدان با عقد قراردادي 2 ساله تيم فوتبال ذوب آهن را در دهمين دوره ليگ برتر باشگاه هاي کشور همراهي خواهد کرد.

پروين: نظر دايي را جلب مي کنم
محمد پروين که در پرسپوليس ماندني شد، گفت که در فصل جديد نظر علي دايي را جلب خواهد کرد.
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص شرايط خود در اين فصل و مشکلاتي که در مورد رفتن او از جمع سرخپوشان پايتخت پيش آمده بود، اظهار کرد: امسال هم در پرسپوليس مي مانم و با قدرت به کارم ادامه مي دهم تا بتوانم نظر سرمربي تيم را جلب کنم.
پروين در ارتباط با گرفتن رضايت نامه اش و مبلغي که براي اين رضايت نامه از سوي باشگاه تعيين شده بود نيز گفت: اصلا چنين بحثي در ميان نبوده است !
هافبک پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که آيا از حضور در پرسپوليس راضي است يا نه گفت: من فقط کار خودم را مي کنم و الان هم دوست ندارم به اين پرسشها جواب دهم.

دايي: پرسپوليس جاسوس ندارد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با رد وجود جاسوس در اين تيم گفت: در پرسپوليس همه چيز سر جاي خودش قرار دارد و با آرامش کارمان را براي حضور موفق در ليگ دهم پيگيري مي کنيم.
علي دايي در گفتگو با مهر، با بيان اينکه در فصل نقل و انتقالات فصل جاري مديران پرسپوليس توانسته اند بازيکنان خوب و مدنظر سرمربي تيم را جذب کنند، افزود: در بازي با پيکان هم نفرات قديم و هم نفرات جديد خوب کار کردند و قطعا تا روز بازي با تراکتورسازي همه نفرات تيم به آمادگي مطلوب مي رسند.
وي با بيان اينکه وجود چنين مسائلي را در پرسپوليس قبول ندارد، تاکيد کرد: در پرسپوليس همه چيز سر جايش قرار دارد. در اين مدت هم بازيکنان در اردوهاي داخلي و خارجي خيلي خوب کار کردند. اگر اختلافي هم وجود داشته باشد، درون خانواده حل شده و ادامه دار نخواهد بود.
دايي در پايان گفت: قطعا تا آغاز مسابقات ليگ، بازيکنان از نظر بدني به شرايط مطلوب خواهند رسيد تا برابر تراکتورسازي با تمام توان و براي پيروزي به ميدان رفته و در نهايت ليگ را با قدرت آغاز مي کنيم.

خليلي در آبادان
محسن خليلي مهاجم فصل پيش پرسپوليس که يکشنبه شب براي مذاکره با مسؤولان صنعت نفت به آبادان سفر کرده بود، پس از توافق اوليه در تمرينات اين تيم تازه صعود کرده به ليگ برتر شرکت کرد.
مهاجم فصل پيش سرخپوشان تهراني پس از قرار گرفتن در فهرست مازاد علي دايي، با چند باشگاه مذاکره کرد و در نهايت با تيم فوتبال صنعت نفت آبادان به توافق رسيد. خليلي پس از اتمام تمرين به باشگاه مي رود تا قراردادش را به صورت رسمي امضا کند.

شکوري: برايم فرقي ندارد يک يا پنج مدافع بگيرند
مدافع پرسپوليس گفت: من با پرسپوليس قرارداد دارم و برايم فرقي ندارد که اين تيم مي خواهد يک يا پنج مدافع بگيرد.
ابراهيم شکوري در گفتگو با فارس اظهار داشت: پس از اينکه به آلمان رفتم دو بار از پاي خودم ام آر آي گرفتم و سپس چند متخصص برتر آلمان پايم را معاينه کردند که خدا را شکر مشکلي نداشت.
وي افزود: تنها مشکل من از ناحيه استخوان پا است که بايد به مرور زمان درد آن از بين برود. بايد پنج هفته فيزيوتراپي کنم تا به شرايط آرماني برسم. با اين وضعيت دو هفته بازيهاي ليگ برتر را از دست مي دهم و از هفته سوم در خدمت پرسپوليس خواهم بود.
شکوري ادامه داد: در آلمان هر کاري که مي کردم با دايي در تماس بودم. بايد از دلسوزي دايي و پيگيريهايش تشکر کنم. اميدوارم بتوانم زحمات او را جبران کنم.
اين بازيکن در خصوص احتمال جذب مدافع در پرسپوليس گفت: من با پرسپوليسي ها قرارداد دارم و برايم فرقي ندارد يک يا پنج مدافع جذب کنند. پس از 3 هفته در خدمت پرسپوليس خواهم بود و از فهرست هم خارج نمي شوم.

تومباکوويچ:نام 4 مربي را به زودي اعلام مي کنم
طبق آيين نامه سازمان ليگ برتر فقط چهار مربي حق نشستن روي نيمکت را دارند و اين درحالي است که باشگاه استيل آذين با هفت مربي به کار خود ادامه مي دهد. به جز تومباکوويچ، پيرواني، بلاژويچ، يانکوويچ، شاهرودي و عابدزاده و البته ساشا ايليچ در کادرفني اين تيم حضور دارند که همين مسأله باعث مي شود که مربي از بين اين جمع دست به انتخاب بزند.
تومباکوويچ در کنفرانس مطبوعاتي خود دراين باره چنين گفت: مشکلات فوتبال همه جا است. نام 4 مربي که بايد در اين فصل روي نيمکت بنشينند به زودي اعلام مي کنم و مشکل زيادي در اين رابطه وجود ندارد. هم مربياني که از خارج با من آمدند و هم مربياني که در داخل هستند جو خوب و صميمانه اي داريم و با هم هماهنگ هستيم.
اين مربي ادامه داد: افشين پيرواني در فوتبال ايران اسم و رسم خودش را دارد. او مربي جواني است و خواسته هاي بزرگي دارد. آدم حرفه اي به نظر مي رسد. اولين ارتباط من با او در اتريش بود. احساس مي کنم او آدم باشخصيت و باکيفيتي است. او من را به عنوان مربي قبول کرد و دستيارانم را هم قبول کرد و من هم ايشان و ساير مربيان استيل آذين را پذيرفتم. احساس مي کنم مشکلي در رابطه با هم نخواهيم داشت. پيرواني يک مربي جوان است که خيلي مي تواند کمک کند و آموزش ببيند و من هم مي توانم از ايشان چيزهاي زيادي ياد بگيرم. انسان هميشه در طول زندگي در حال يادگيري است.

استقلال از جام ولايت انصراف مي دهد
تيم فوتبال استقلال تهران در صورت صعود به فينال جام ولايت، از شرکت در اين مسابقه انصراف مي دهد. از آنجا که آبي پوشان روز 4 مرداد ماه در تبريز بايد به مصاف شهرداري بروند، با تصميم کادرفني استقلال در فينال جام ولايت شرکت نمي کند.
فينال اين رقابتها روز اول مرداد ماه، 3 روز پيش از اولين بازي استقلال در ليگ برتر برگزار مي شود.

تاج: وضعيت مربيان منشوري مشخص مي شود
نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در مورد تمام مربيان فوتبال از دستگاه هاي ذي ربط استعلام کرده ايم که نتايج آن طي دو- سه روز آينده مشخص مي شود.
مهدي تاج در حاشيه گردهمايي مربيان در آکادمي ملي فوتبال با بيان اين مطلب افزود: فدراسيون فوتبال در بحث تخلفات حرفه اي اعضاي فوتبال بسيار جدي است و در فصل جاري بشدت با متخلفان برخورد خواهد کرد.
وي با بيان اينکه پرونده هايي که ماهيت آن را مجاز نمي بينيم اعلام عمومي نخواهد شد، يادآور شد: خوشبختانه اين گونه تخلفات در فوتبال کشور بسيار ناچيز است و حجم تخلفات نسبت به تعدد رويدادهايي که در اين رشته در کشور برگزار مي شود، اندک است.
وي اضافه کرد: در مورد مربيان ليگ برتر از حراست سازمان استعلام کرديم و در چند روز آينده نتايج آن مشخص خواهد شد، ضمن اينکه اين گونه مربيان و بازيکنان را همواره زير نظر خواهيم داشت و در صورت مشاهده تخلف با آنها برخورد جدي خواهيم کرد.
تاج در مورد اظهارات افشين قطبي که اظهار داشته با داشتن امکانات بهتر مي تواند قهرمان آسيا شود، گفت: امکانات فدراسيون فوتبال همين است و ما پيش از اين با همين امکانات قهرمان آسيا شده ايم، به اعتقاد من امکانات نبايد ملاک کار قرار بگيرد.

احضار ساکت و فتح ا... زاده به کميته انضباطي
به منظور رسيدگي به شکايت محمدرضا ساکت مديرعامل باشگاه سپاهان در خصوص اظهارات و ابراز نظرات علي فتح ا... زاده مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص خسرو حيدري، کميته انضباطي روز يکشنبه 10 مرداد تشکيل جلسه مي دهد.
همچنين جلسه رسيدگي به مطالبه وجه ميثم منيعي به طرفيت باشگاه مس کرمان روز يکشنبه سوم مرداد برگزار مي شود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید