07-23-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
لیوان گلداری که خبرساز شد+عکس
رئیس سازمان لیگ برتر صبح پنج شنبه در آستانه شروع رقابتهای دهمین دوره لیگ برتر از توپهای جدید لیگ برتر رونمایی کرد.
به گزارش شبکه ایران، عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر با اشاره به توپهایجدید که قرار است در لیگ برتر در تمامی بازیها از آنها استفاده شود، گفت:«پس از بررسیهایی که انجام دادیم در نهایت توپ آل اسپرت به عنوان توپ رسمی رقابتهای لیگ برتر امسال انتخاب شد.»
عزیزمحمدی ادامه داد:«رقابتهای امسال با توپ آل اسپرت در سه مدل انجام میشود که توپ نارنجی رنگ برای روزهای برفی است و دو رنگ دیگر هم به فراخور استفاده میشود.»
رئیس سازمان لیگ با اشاره به ویژگیهای این توپ گفت:«توپهای در نظر گرفته شده با توجه به آزمایشهای انجام گرفته از بهترین توپهای موجود هستند که سازمان لیگ برای رقابتهای امسال انتخاب کرده است و فاکتورهای مورد نظر و استاندارد را در حرکت، شتاب گرفتن و در شرایط مختلف روی چمن دارد.»
عزیزمحمدی در پایان گفت:«قرارداد ما با ال آسپرت در اینباره بسته شده و سازمان لیگ به هر باشگاه 25 عدد از این توپها دادهایم و به هر هیات استانی هم که در لیگ برتر تیم دارد 10 عدد از این توپها را دریافت کرده است تا باشگاههای لیگ برتری در تمریناتشان هم علاوه بر توپهایی که خودشان ازاین شرکت تهیه میکنند 25 توپ هم از طرف سازمان لیگ دریافت کردهاند.»
اما نکته جالب توجه در مراسم رونمایی از توپهای جدید سازمان لیگ برتر استفاده از ابزارها جدید برای نگه داشتن توپهای جدید روی میز بود،برای عسکبرداری از توپهای جدید نیاز به پایههای مخصوص بود اما به دلیل این که این پایهها موجود نبود و شرکت تولیدی توپ پایههای توپ را در اختیار سازمان لیگ قرار نداده بود، مسوولان فدراسیون فوتبال به امکانات آبدارخانه روابط عمومی فدراسیون فوتبال متوسل شدند و لیوانهای که در آبدارخانه موجود بود را به عنوان پایه توپها مورد استفاده قرار دادند.لیوانهای ساده و گلدار آبدارخانه فدراسیون فوتبال سوژهحالب مراسم رونمایی توپهای لیگ دهم بود.
البته این برای اولین بار نیست که مسوولان فوتبال ایران از چنین تکنولوژی جدیدی برای نگه داشتن توپهای مسابقات استفاده میکنند چرا که آنها قبل از این در بازی رسمی لیگ قهرمانان آسیا از در بطری آب معدنی برای ثابت نگهداشتن توپ استفاده کردند که این مساله مورد توجه رسانههای گروهی قرار گرفت و به سوژهای جدید برای ایراد گرفتن به سیستم حرفهای فوتبال ایران تبدیل شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|