نمایش پست تنها
قدیمی 07-23-2010
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ريبري: مي‌خواهم به روزهاي اوج بازگردم

فرانك ريبري كه به تازگي به دليل رسوايي‌هاي اخلاقي دچار حاشيه شده قصد دارد با پشت سر گذاشتن اين بحران بار ديگر به روزهاي اوج بازگردد.
درحالي كه پرونده هافبك تيم ملي فرانسه و باشگاه بايرن مونيخ آلمان به دليل فساد اخلاقي در فرانسه در حال پيگيري است، اين بازيكن اميدوار است با پشت سر گذاشتن جنجال اخير، بار ديگر به روزهاي اوج بازگردد.
فرانك ريبري درباره‌ي وضعيت فعلي‌اش گفت: در زندگي تمام افراد لحظه‌هايي وجود دارد كه بسيار پرتنش و استرس‌زا است. من هم‌اكنون در چنين شرايطي قرار دارم اما مطمئنم اين روزها سپري خواهد شد.
ريبري در ادامه افزود: بايد بتوانم در اين شرايط سخت مقاومت كنم. من بيشتر از هر كس ديگري زير ذره‌بين قرار دارم و بايد بتوانم با اين شرايط كنار بيايم.
ريبري درباره‌ي شرايط سخت كنوني‌اش گفت: مسائل شخصي هم به مشكلات آسيب ديدگي‌ام اضافه شده و كار را برايم بسيار دشوار كرده است. اميدوارم بتوانم بر اين جنجال غلبه كنم و بار ديگر همچون ديگر بازيكنان فقط به فوتبال فكر كنم.
هافبك تيم بايرن مونيخ درباره‌ي ديدگاه عمومي نسبت به عملكردش گفت: اميدوارم بار ديگر بتوانم اعتماد از دست رفته مردم را جلب كنم. تمام تلاشم را خواهم كرد تا بار ديگر طرفدارانم را شاد كنم. مي‌خواهم به آن‌ها قدرت دريبل زني و گلزني‌ام را همانند گذشته نشان دهم.
ستاره تيم ملي فرانسه با وجود موفقيت تيم باشگاهي‌اش در بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا به دليل آسيب ديدگي شرايط چندان خوبي نداشت و بازي‌هاي زيادي را از دست داد.
ريبري درباره‌ي حضورش در بايرن مونيخ در فصل گذشته گفت: اكنون بزرگ‌ترين آرزوي من فتح ليگ قهرمانان است. در ديدار پاياني فصل گذشته ليگ قهرمانان به دليل محروميت، شانس حضور در ديدار پاياني مقابل اينتر را از دست دادم. اكنون بسيار انگيزه دارم كه در فصل آينده بار ديگر در ديدار پاياني ليگ قهرمانان به ميدان بروم.
فرانك ريبري به دليل ارتباط نامشروع با دختري زير سن قانوني، به دادگاه فراخوانده شده و در صورت اثبات جرم به سه سال حبس و پرداخت جريمه‌ي نقدي محكوم خواهد شد.

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید