نمایش پست تنها
قدیمی 07-26-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دو بازيکن پرسپوليس از حضور در ليگ برتر محروم شدند
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از دستور موقت براي محروميت دو بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس و يک بازيکن تيم سايپا در فصل جديد مسابقات ليگ برتر خبر داد.
حميد علي عسگر و سامان آقازماني (پرسپوليس) و علي زينالي(سايپا) به دليل شرکت نکردن در اردوهاي قبلي تيم فوتبال اميد به طور موقت از همراهي تيمهاي باشگاهي خود در ليگ برتر محروم خواهند بود.
گزارش غيبت بازيکنان مذکور از سوي سرپرست تيم فوتبال اميد به فدراسيون فوتبال گزارش شده و کميته انضباطي نيز با صدور دستور موقت رأي محروميت اين سه بازيکن را صادر کرده است.
هفته گذشته نيز کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، سينا عشوري و اميد ابوالحسني از تيم ذوب آهن و عليرضا حدادي فر از تيم ملوان بندر انزلي را به دليل حاضر نشدن در اردوي تيم فوتبال اميد ازهمراهي باشگاه هاي خود در مسابقات رسمي محروم کرد.

عابدزاده، ظلي و کامراني فر تجليل شدند
در مراسمي به ميزباني باشگاه سايپا از دو دروازه بان اسبق تيم ملي فوتبال کشورمان و کمک داور حاضر در جام جهاني آفريقاي جنوبي قدرداني شد.
در اين مراسم که از سوي هيأت مذهبي جامعه اسلامي فدراسيون فوتبال و با همکاري باشگاه سايپا در سالن چند منظوره اين باشگاه برگزار شد، از فرامرز ظلي، احمدرضا عابدزاده (دو دروازه بان اسبق تيم ملي) حسن کامراني فر(کمک داور حاضر درجام جهاني 2010 ) و علي ايلکا (مسؤول پيشين حراست فدراسيون فوتبال) تجليل شد.
قرار بود در اين مراسم از ناصرحجازي دروازه بان پيشين تيم ملي و باشگاه استقلال نيز تقدير شود که وي به دليل کسالت در اين مراسم حضور نداشت و مسؤول فرهنگي باشگاه استقلال جايزه ويژه حجازي را دريافت کرد.

امروز پرونده شکايت علي دايي بررسي مي شود
دبير کميته استيناف فدراسيون فوتبال از برگزاري جلسه مقدماتي رسيدگي به پرونده شکايت علي دايي از فدراسيون فوتبال در روز دوشنبه (امروز) خبر داد.
علي فرشادسپهر در گفتگو با ايسنا، درباره اينکه دايي گفته «گمان نمي کنم راي استيناف به سودم باشد»، گفت: به نظرم قضاوت زودهنگام درباره چنين پرونده اي صحيح نيست. نمي شود قبل از اينکه دادگاه رأي صادر کند چنين اظهارنظري انجام داد. کميته استيناف تمام زواياي اين پرونده را مورد بررسي قرار مي دهد و سپس حکم قانوني را صادر مي کند. ضمن اينکه اعضاي کميته استيناف به خاطر يک پرونده اعتبار قضايي شان را زير سؤال نمي برند.
وي با بيان اينکه پس از صدور حکم کميته استيناف اين حق براي دو طرف وجود دارد که اين پرونده را به فيفا ببرند، گفت: کفاشيان معتقد است با توجه به اينکه کميته استيناف برپايه اساسنامه مورد تاييد فيفا تشکيل شده، فيفا براي احکام اين کميته احترام قائل است، اما اين حق براي دايي وجود دارد که اين پرونده را به فيفا ببرد.

ميثاقيان: نمي خواهم در اولين بازي ببازيم
سرمربي شهرداري تبريز گفت: دوست ندارم در اولين بازي خود برابر هوادارانمان ببازيم.
اکبر ميثاقيان در گفتگو با فارس درباره شرايط شهرداري تبريز عنوان کرد: پس از راهيابي به ليگ برتر تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم. گمان نمي کردم در دو هفته بتوانيم تيم را جمع و جور کنيم، اما خوشبختانه به سرعت بازيکنان جديد و قديم با هم هماهنگ شدند.
وي افزود: اکنون شرايط بدي نداريم. به اندازه زماني که داشتيم توانستيم به هماهنگي برسيم، اما کار سختي پيش رو داريم. کم کم بايد به شرايط ايده آل برسيم. من نگراني بابت تيم ندارم و اگر تيمم يک روز تمرين کرده باشد دغدغه ندارم.ميثاقيان با اشاره به اينکه حريفان در ليگ برتر مسلح هستند، ادامه داد: مي دانم که شرايط ليگ يک با ليگ برتر فرق دارد. شهرداري تبريز در ليگ دسته اول توانست شاهکار کند، اما در ليگ برتر تيمها تا بن دندان مسلح هستند و تکرار شاهکار سال قبل به اين راحتي نيست، اما فوتبال همين است و هر تيمي بيشتر بجنگد برنده مي شود.سرمربي شهرداري تبريز در مورد استقلال گفت: شناختي از اين تيم ندارم و فقط نفرات اين تيم را مي شناسم. مظلومي مربي شناخته شده اي است و به نظرم استقلال به نسبت پارسال تيم بهتري است. از ميزان آمادگي استقلال بي خبرم. فقط اين را مي دانم که همه تيمها در روزهاي اول ليگ مشکلاتي دارند.

پاداش نيم ميليوني براي آبي پوشان
تيم فوتبال استقلال تهران در حالي به ديدار شهرداري تبريز خواهد رفت که از وجود دو بازيکن اصلي خود به نام هاي فرهاد مجيدي و مجتبي جباري استفاده نمي کند.از سوي مسؤولان باشگاه استقلال به بازيکنان اين تيم وعده داده شده است در صورت برتري مقابل شهرداري تبريز در هفته نخست مسابقات ليگ برتر به هر يک از آنها مبلغ 500 هزار تومان پرداخت خواهد شد.

قلعه نويي: هدف اصلي تکرار قهرماني است
سرمربي سپاهان در خصوص شرايط قهرماني دوره گذشته، در آستانه شروع فصل جديد ليگ برتر گفت: خوشبختانه شرايط خوبي داريم و تنها مشکل ما در حال حاضر بازيکنان ملي پوش ما هستند که به تازگي به ما ملحق شده اند.
قلعه نويي افزود: با تيم خوبي که جمع کرده ايم و بازيکنان جديدي که به تيم اضافه شده اند ظرفيت اين را داريم که يک فصل ديگر عنوان قهرماني ليگ را کسب کنيم و بي گمان هدف اول ما تکرار قهرماني سال پيش است.
سرمربي سابق آبي پوشان پايتخت در خصوص صحبتهاي اخير علي فتح ا... زاده سرپرست استقلال که در گفتگو با ايسنا اظهار کرده بود قلعه نويي ديگر امسال عليه استقلال موضع گيري نخواهد کرد، خاطرنشان کرد: البته ايشان از دوستان قديمي من هستند و جمع کردن تيمي مثل استقلال کنوني از درايت ايشان حکايت دارد. من هيچ وقت دنبال موضعگيري عليه استقلال نبوده و نيستم، زيرا 22 سال در اين تيم بوده ام و اکنون هم فقط دنبال کار خودم هستم. متأسفانه مسأله اين است که وقتي يک نفر به تيمي مي رود و در آنجا موفق مي شود برخي مي خواهند براي او حاشيه درست کنند. در فصل گذشته هم اگر صحبتهايي پيش مي آمد از طرف من نبود و من هيچ وقت نخواسته ام با استقلال رودررو شوم.
قلعه نويي در خصوص بازي اول سپاهان که در زمين راه آهن برگزار مي شود، خاطرنشان کرد: به هر حال بازي سختي در زمين حريف در پيش داريم و بايد با قدرت براي کسب پيروزي به ميدان برويم تا بتوانيم شروع خوبي داشته باشيم.
قلعه نويي در مورد آمادگي بازيکنان تيمش و مصدومان احتمالي سپاهان در بازي برابر راه آهن نيز گفت: متأسفانه محرم نويدکيا دوباره مصدوم شده و به بازي نخست نمي رسد. فابيو جانواريو نيز اين بازي را به علت مصدوميت از دست مي دهد.

توهين قائم مقام پيام به رسانه ها
سجاد اميدي بازيکن فصل گذشته پيام که در اواسط فصل با مصدوميت رباط پا مواجه شده بود اخيرا طلب 28 ميليوني خود از پيام را به منظور کمک در تسريع پرداخت ها به 10 ميليون تومان کاهش داد اما به گفته اين بازيکن مسؤولان اين تيم هنوز اين مبلغ را به وي پرداخت نکرده اند.
وي در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: بعد از اتمام فصل جلسات مختلفي را با مالک اين تيم برگزار کردم و آنها نيز طي يک فقره چک طلب مرا پرداخت کردند اما در زمان موعد دريافت طلبم حساب مالک باشگاه خالي بود.وقتي براي اين موضوع با فلاح قائم مقام باشگاه صحبت کردم وي اظهار داشت که هيچ پولي براي پرداخت نداريم و نمي توانيم اين مبلغ را به تو بدهيم .
علاوه بر اين قائم مقام باشگاه پيام در پاسخ به رسانه اي کردن اين موضوع به من گفت که ما خبرنگاران را با يک سکه مي خريم و به آنها پول مي دهيم تا مطالبي را که ما مي خواهيم چاپ کنند و تو نمي تواني کاري انجام بدهي .
وي در پايان افزود:من نمي دانم اوضاع فوتبال در اين استان کي مي خواهد درست شود اما به مديران اين تيم هشدار مي دهم که اگر طلب من را پرداخت نکنند مسايل پشت پرده اين تيم را افشا خواهم کرد و خواهم گفت که چرا اين تيم بالا نيامد و چرا نگذاشتند تا مهابادي در اين تيم نتيجه گيرد.

حبيب کاشاني به مالزي نرفت
سرپرست باشگاه پرسپوليس در نامه اي به رييس کنفدراسيون فوتبال آسيا از حضور در جلسه کميته مديران باشگاه هاي حرفه اي آسيا عذر خواست.
به گزارش ايسنا؛ حبيب کاشاني در نامه خود به بن همام بروز مشکلي شخصي را عامل عدم امکان حضور در اين جلسه عنوان کرده است. سرپرست باشگاه پرسپوليس تاکيد کرده است در صورت امکان تا پيش از پايان گردهمايي مديران باشگاه هاي حرفه اي آسيا خود را به محل برگزاري اين اجلاس در کوالالامپور خواهد رساند.
جلسه کميته مديران باشگاه هاي حرفه اي آسيا از چهارم مرداد ماه به مدت سه روز در محل کنفدراسيون فوتبال آسيا در کوالالامپور برگزار مي شود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید